Har du sett Sveriges coolaste cykellysen från Bookman?

2014-08-24

led-cykellysen i olika färger från bookman
snygg funktionellt trendigt cykellyse från bookman
rött cykellyse med led på en svart cykel

När jag växte upp var cykeln viktig för mig och mina kompisar. Vidare var det var viktigt att den var lite större än man egentligen klarade av, såg minst lika cool ut som kompisarnas, hade en skaplig cykeldator som man kunde mäta hastighet och avstånd med samt ett “fett” stort starkt svart cykellyse som man kunde slå på vid minsta skymning. Ja, det var viktigt att ha en cool cykel. Och naturligtvis, när föräldrarna inte tittade åkte vi ibland utan hjälm, vilket lika självklart i efterhand var dumdristigt. Inte för att det hör mycket till artikeln, men cykelhjälm är viktigt, en gång räddade det troligen livet på mig när jag krashade in i en bil och krossade vindrutan på bilen med min hjälm, tur!

Det är viktigt att se cool ut :-)

Nåväl, det var viktigt att ha en cool “set-up”. Att saker och ting ska se snabba och snygga ut har länge varit viktigt för många av oss svenskar. Svensk design har alltid haft ett fokus på enkelhet, fina former och funktionalitet. Vad det betyder tror jag dock förändras med tiden, när jag växte upp var som sagt cykellysen näst intill gigantiska och drevs av ett par eller tre stycken AAA-batterier under några få timmars drifttid, de var coola då. Gärna var det också glapp i de där cykellysena så det slutade lysa. I dag är förvånansvärt nog många cykellysen fortfarande lika stora svarta och fula, inget som längre faller mig som designintresserad på läppen. De stora svarta lysena såg helt klart vassare och coolare ut när jag var yngre.

Bookman gör entre i cykel-Sverige med ny fräsch design

In stiger då varumärket Bookman som en räddare i nöden för en vuxen mig. På Bookman skapar de cykelaccessoarer med fokus på glad snygg design, enkelhet och funktionalitet. Den klart största och mest spridda produkten är deras snygga LED-cykellysen som enkelt monteras på cykelns räcken och sadelstång med en elastiskt spännsnörning. Dessa lysen funkar fint året om eftersom strömbrytaren är stor nog för handskar och lysena har en jättelång livstid. Dessa lysen är gjorda för att synas väl men inte för lysa upp pga av LED-dioden, men de syns av andra på hundratals meters avstånd så billister, fotgängare och andra cyklister har koll på dig. Personligen gillar jag mest de olika färgerna, det är något speciellt med glada färgr som får mig att tända till ha-begäret, de finns alla möjliga. Himmelsblått, snövitt, becksvart, skogsgrönt, solgult och klarrött bland andra. Jag tycker det är en självklar accessoar för den stilmedvetne cyklisten eller som en present till någon cyklist du bryr dig om. 

Nya produktlanseringar

På senare tid har även Bookman även lanserat några andra coola produkter. Deras flexibla magnetiska reflexer som du kan fästa på cykelramar i stål är enkla,billiga, snygga och lätta att sätta på. Nu senast har de ännu en produkt, ett koppställ för tex din morgonkaffe som du enkelt sätter fast på styret. Kul produkter!

Jag hoppas Bookman fortsätter att pigga upp cyklar i Sverige och resten av världen för den delen med sina färgfulla praktiska cykelaccessoarer, cykellysena tar världen med storm och säkerligen kommer både reflexerna och kopphållarna göra detsamma.

Kul när det kommer ny stark livskraftig energi och företagsamhet från svenska designföretag!En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt