Den bästa idén för att dekorera fönster

2014-04-03

små fönsterfilmer med blommor
store fönsterfilmer med blommor

Problem: Många av oss i Sverige bor på första våningen i ett tätbefolkat stadsområde, och då är det lätt att det blir insyn på det. Förbipasserande kan kika in. Trist tycker många då, man får ingen privat sfär hemma utan främlingar kan blicka in från utsidan, speciellt under de mörkare timmarna av dygnet. 

Inga bra lösningar ...

Det lite tråkigt att bo så för det finns inga enkla bra lösningar att hindra insyn. Sätter du på heltäckande insynsskydd så blir det ganska mörkt därinne och du får dessutom svårt att se ut, så helst köper eller hyr du bostad så att du inte har bottenvåningen eller innehar andra naturliga hinder för insyn. 

Halvbra lösningar ... 

Men bor du nu i en lägenhet med mycket insyn så går det naturligtvis att “fixa” det med ok lösningar. Många köper frostade insynsskydd som släpper in ljus och täcker delar eller hela fönstret, vilket är trevligt, men å andra sidan ser du ändå inte ut. Dessutom är frostade fönsterfilmer inte så snygga och trevliga som dekorationer. En annan lösning är att sätta tygskynken över nedre halvan på fönstret med något fint tyg, men det släpper in mindre ljus och det blir också inte helt lätt att se ut. Dessa är lösningar som funkar, men inte mer än så. 

Dekorativa lösningar ...

Men nu var det lite negativt, du kanske läser den här artikeln för du vill se bästa idén till fönsterdekoration, och tänker inte på insynsskydd, vi kommer till det nu. Förutom insynsskydd och problemet med insyn för fönster finns det också många av oss som älskar att dekorera och då kanske även dekorera fönster, som annars inte ofta är föremål för dekoration. 

Den slutgiltiga lösningen :-)

Vi på Nordic Design Hub tycker att de fönsterdekorationer och insynsskydd som finns i Sverige saknar urval, så därför har vi hittat betydligt mer dekorativa fönsterfilmer som med färg och figur liknar vackra blommor i fönstret. De funkar väldigt väl som dekorationer som är enkla att sätta upp och ta ner tack vare den statiska självhäftande filmen som inte klistras på, utan fäster av sig självt mot glas. Dessutom ger dessa fina dekorationer delvis insynsskydd utan att täcka för hela fönstret så man ser ut, men förvisso, de tjänar inte som riktigt bra insynsskydd som täcker för insyn helt. 

Dessutom kommer fönsterfilmen i två olika storlekar, stor och liten. Så du kan dekorera ditt fönster med flera mindre filmer eller några färre stora om du tycker det passar bättre. Så för alla er som gillar lite okonventionella dekorationer och inredningar i hemmet tycker vi dessa fönsterfilmer passar utmärkt. Vi har inte sett något motsvarande på svenska marknaden, vilket är lite märkligt, varför skall vi vara begränsade till tråkigt frostad fönsterfilm med några få figurer på? Varför kan det inte vara färgsprakande och kul? Nu kan dina fönster bli riktigt fina med Flat Flowers. :-)En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt