Finns det roligare strumpor än Happy Socks?

2014-04-08

chatty feet svarta strumpor
olika modeller av roliga strumpor från chatty feet

Happy Socks är ett välkänt märke för “strumpkännare” i Sverige, som namnet antyder är de glada i sin design. De ska vara roliga att titta på och roliga att bära, ofta är de det. För de mesta är de gjorda och bärs av män, och män får tjäna som referenspunkt för den här artikeln om strumpor. Frågan vi kommer ställa oss är om det finns roligare än Happy Socks dock? Men först måste vi reda ut reda här med roliga strumpor, varför vill vi ha dem.

Vi definerar strumpkännare

Det finns många olika typer av strumpkännare i vårt långa land, de finns de som gillar att klä sig extravagant till vardags och gärna hittar ett par galna strumpor att komplettera “looken” med, de finns de som har en väldigt försiktig klädstil som hustrun försöker införliva lite färg i och köper ett par kul strumpor, sedan finns det sådana som jag som försöker klä mig lagom enkelt och snyggt, passade för arbetsplatsen men gärna kryddar ordentligt med ett par riktigt roliga strumpor. 

Varför vissa av oss bär kul strumpor

Att klä sig i färgsprakande kul strumpor är enkelt, eftersom sockor nämnligen har den egenskapen att de inte syns så mycket, har man för korta byxor visar man strumporna oundvikligen och man får akta sig för kollegor som sitter och spionerar på ens anklar medan man arbetar. Om man är i riskzonen så får man väl anpassa sig till mer konservativa svarta mörka strumpor, om man inte klarar av kollegornas “tråkningar”. Om strumpor är lite för extravagant så får man hålla sig till boxershorts som är den andra tillgängliga kategorin av möjligheten till diskreta kul kläder. Men det finns i alla fall massor av anledningar att bära roliga strumpor.

Finns bättre än Happy Socks?

Så finns det bättre och roligare än Happy Socks? Klart det finns det, Happy Socks har ju ett vansinnigt bra namn på sitt varumärke som piggar upp vilken köpare som helst. Vem vill inte ge bort en present eller bära en produkt som heter Happy någonting? :-) Men jag måste säga, i termer av design är ändå Happy Socks lite konservativa. De är förvisso färgfulla men kanske inte så roliga som de skulle kunna vara.

Kolla in Chatty Feet!!

Därför har vi på Nordic Design Hub valt ut Chatty Feet strumpor, förutom att ha ett lika härligt positivt klingande namn på varumärket så är de mycket snyggare, smartare och roligare. Varje design har sin egen figur med en story. Det finns ett gäng olika figurer som figurerar på strumporna med olika karaktärer. Skaparna av Chatty Feet har låtit sina vänner hitta på dessa karaktärer. 

Smart strumpdesign

Designen för Chatty Feet är snygg och kul och det är bara att kika lite på ens skofria fötter när man bär dem så blir man glad. Det bästa av allt är att Chatty Feet har tänkt smart, figurerna är endast synliga på fotbladen, ej anklarna, så figurerna kommer endast vara synliga för barnen och hustrun hemma och inte på anklarna som kan vara synliga vid skrivbordet på jobbet. Förvisso är många av färgerna på anklarna rätt starka, så om man vill vara ultrakonservativ inför kollegorna så får du välja en design med svarta anklar. Dessutom är strumporna gjorda i en glatt glidande textil så man kan glida omkring i strumplästen som man gjorde när man var barn hemma. Kul! 

Alltså kort sagt, Chatty Feet strumpor är inte bara roliga att bära, de är smarta också! Bättre och roligare än Happy Socks!En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt