Idéer på roliga svarta mindre metalldekorationer

2014-04-12

svart roligt bokstöd
svart snygg klädhängare för barn

Visst är det svårt att hitta rätt bland allt som finns att köpa på internet? En lavin av valmöjligheter finns och i de många butiker är utbudet för stort och svårt att överblicka med en medioker kvalitet, vilket försämrar shoppingupplevelsen. 

För mycket att välja på!

I bruset av alla produkter till salu blir det svårt att hitta guldkornen, de där produkterna som är lite extra intressanta och roliga. Kul att ha hemma och titta på, enkla att ge bort till vänner och som samtidigt inte riktigt kostar skjortan som det lätt kan göra för fina saker. 

Vi satsar på kvalitet före kvantitet

Tråkigt är väl det tycker vi på Nordic Design Hub, vi bygger istället vårt sortiment med omsorg från grunden. Alla våra produkter skall vara värda att kika lite extra på och vara prisvärda, vi vill demokratisera bra design så att våra besökare kan hitta något kul för sig själva eller ge bort i present. 

Två duktiga designer

När det gäller dekorationer till din inredning finns det naturligtvis inga begränsningar på vad du kan köpa och vad som finns tillgängligt. Men häri ville vi presentera två designer som vi tycker passar den svenska stilen väl. Det gäller då Artori och Men at Work. Båda skapar vacker rolig design i metall som blir utmärkta blickfång för dig och de som besöker ditt hus. Se exempel på bilderna ovan.

Vi tycker att israeliska Artoris humoristiska och smarta design passar perfekt in i svenska hem och hos svenska inredningsintresserade som gärna använder färger som svart och vitt. Deras föremål har olika praktiska användningsområden som hushållspappershållare och mynthållare men är väl genomtänkta och roliga att äga och titta på. 

Tillika är svenska Men at Works produkter något som passar oss i Sverige. Vackra robusta metalldekorationer i form av klähängare, ljusstakar och servettställ passar inte bara som vackra presenter men blir också praktiska dekorationer för ditt hem som du med stolthet kan äga och visa. 

Flera guldkorn finns

Med dessa två olika men liknande designer vill vi visa att du med lätthet kan hitta praktiska, prisvärda och jättesnygga inredningsdekorationer här på Nordic Design Hub. Hoppas du kollar på dem båda i detalj, länkarna hittar du längre upp i understruken text. Vårt mål att bygga ut sortimentet så att du kan hitta mer roligt att titta på eller köpa. :-) 

Vi tycker det är tråkigt att ehandel i många fall har inneburit att många butiker tror att det ska erbjuda allt till alla istället för att göra kunden en tjänst genom att välja ut rätt produkter. Förhoppningsvis förändras detta beteende bland ehandlare som istället börjar satsa på kvalitet istället för kvantitet.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt