Varför alla fashionistas älskar shoppingväskor i canvas

2014-05-05

svart och lila canvasväska från thursday friday
orange väska från longchamp

Visserligen är diamanter en kvinnas bästa vän, helt i enlighet med den klassiska sången med samma namn fast på engelska. Men väskor ligger inte långt efter, tillsammans i konkurrens med skor av olika sorter. 

Väskor finns i mängder av olika varianter, för olika praktiska ändamål, för lite “show-off”-ändamål och en massa andra anledningar. Väskan är en otroligt mångsidig accessoar där det finns olika väskor för olika typer av situationer. För den moderna kvinnan är det viktigt att väskan är praktisk för dagens ändamål, så är nog även fallet för “fashionistas”, även fast de ibland inte medger det. 

Vilka väskor blir favoriter?

En väska blir inte en favoritväska om den inte är snygg och praktisk samtidigt, missar den någon av dessa två kriterier blir den bara en till i raden av väskor som kvinnan ägt.

Det är viktigt att inse dock att praktisk kan betyda en hel rad olika saker, om man ska på fest är en liten handhållen väska praktiskt eftersom den inte blir stor tung och jobbig att bära på. I arbetsvardagen kan det vara så att en väska är praktisk om den är tålig, robust, relativt lätt och rättså rymlig så den kan hålla det mest. Till träning och utomhusaktiviteter får väskan gärna vara mycket lätt och mycket rymlig. Och ja, jag glömde att skriva, för alla dessa tre användningsområden måste den naturligtvis vara snygg också. Är den dessutom populär bland andra så är det guldstjärna i kanten, i Sverige gillar vi att följa varandra.

Exempel på populära väskor

En väska som blev särdeles populär för något år sedan var den utvecklingsbara större shoppingväskan från Longchamp (se bilden). Den var rymlig, lätt i vikten, inte hutlöst dyr, ganska starkt varumärke och rätt snygg. Den blev en hit bland mängder av kvinnor i Sverige. Den träffade rätt på en mängd olika sätt. Även väskorna från Michael Kors har blivit omåttligt populära tack vare den större storleken, det rena utseendet och ett starkt varumärke. Stora väskor lätta väskor har lite lättare för sig, som shoppingsväskor. Speciellt om de kan bäras på ena axeln som en axelväska. 

Shoppingväskorna från Thursday Friday träffar "bulls-eye"

Därför tror vi också att shoppingväskorna i canvas från Thursday Friday träffar så rätt. De är lätta och tåliga som canvas är, finish i hög kvalitet. De är jättesnygga och gör samtidigt lite kul av fixeringen kring märkesväskor med sina avbildningstryck (ej att förväxla med olagliga kopior) av kända väskdesigner från exempelvis Chanel.

De kan bäras som axelväskor tack vare storleken och storleken gör också att de blir superpraktiska eftersom du kan få ner allt du behöver i den, som en laptop, gymkläder, beachgrejer och allt annat smått och gått. För fashionistan som vill stå ut och synas är den både ändamålsenlig och samtidigt praktisk, en kärlek vid första ögonkastet. 

Nu kommer också sommaren då behovet för den här typen av canvasväskor också explorerar, vi ska ju alla ut i solen och bada eller strutta runt på stan i flipflop, då blir dessa shoppingväskor en ovärderlig accessoar.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt