Accessoarer för den svenska sommaren 2014 - Armband

2014-05-19

maris sal paracord armband med ankare
naimakka paracordarmband i neonfärger
talulah lee strass armband i läder

Japp, nu närmar det sig. Vintern 2013/2014 var förvisso tråkigt varm och snöfattig. Men sedan kom en riktigt kall vår med regn och kyla långt in i Maj. Kändes verkligen konstigt, men i skrivande stund är vi i mitten av Maj och det börjar äntligen kännas som den svenska sommaren kommer med allt vad det innebär. 

För oss som jobbar och inte längre går i skolan innebär det att en välförtjänt semester närmar sig. Så skönt det ska bli! Sommarklädseln åker på! Dags att fixa sommar-”looken”. 

Även om solglasögon, flipflop, shorts och sommarklänningar kan stjäla showen så upplever vi här på Nordic Design Hub att svenskarna gärna kompletterar med andra accessoarer, i alla fall våra kunder. 

Vi tror att just armband är något som kanske inte får sin beskärda del i rampljuset, i alla fall bland män. Bland kvinnor är det vanligare. Men armband har visat sig bli en väldigt populär present. Vidare är det många som gillar att handla presenter på Nordic Design Hub eftersom våra produkter väl lämpar sig för att ge något kul till en vän eller släkting så vi tänkte sväva ut lite om armband som presenter.

Många gillar att ha armband som en accessoar, armband är verkligen enkla att köpa som present eftersom storlekarna inte varierar särskilt mycket och det har visat sig att just armband är vår mest populära kategori under sommartider. Kanske blir sommaren 2014 en armbandssommar!

Eftersom armband har visat sig vara så populära har vi laddat upp med ett bra batteri och riktigt snygga armband. Naimakka, Maris Sal och Talulah Lee har alla olika profil men har också från vårt perspektiv sett en viss “x-factor” för att använda ett uttryck från brittisk TV.

Naimakka börjar bli riktigt etablerade i Sverige nu och deras paracordarmband i olika färger är omåttligt populära som presenter. De är inte bara överlevnadsarmband, men funkar också riktigt bra som träningsarmband eller som en modeaccessoar med multi-funktion. De är också riktigt prisvärda då de endast kostar 199kr.

Maris Sal är stark nykomlig med en havsinspirerad stil från västkusten, även kallad “bästkusten” bland många svenskar. Alla hennes armband innehåller ankare vilket har blivit hennes signum. Hon har armband i flera olika stilar, men det är alla eleganta och passar perfekt till beachkläderna. Hon har armband helt i metall, i paracord men även vanligare textilmaterial.

Talulah Lee är en armbandsdesigner som vi också tycker är riktigt spännande. Hon använder gärna läder i olika kulörer och använder strass-stenar/strass-kristaller. Hennes still är kanske något mer mogen, elegant och passar bättre för en modern kvinna som har anamat en mer vuxen stil. 

Men vi vill också slå ett slag för andra smycken till sommaren eftersom de blir mer synliga då och inte heller behöver gömma sig bakom lager av klädsel. Halsband till exempel. Vi gillar halsband med natur och djurmotiv. Exempelvis känner vi att de söta silverhalsbanden från Amanda Coleman ligger varmt om hjärtat, och för en lite mer ungdomlig stil så passar Kate Gareys djurmotiv jättebra.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt