Roliga presenter - Tips på födelsedagspresenter

2014-11-04

rolig present med katt och hund hushållspappershållare
roliga strumpor som present

Här på Nordic Design Hub spenderar vi mycket tid att tänka på vad folk kan tänkas vilja köpa i present eller ha till sig själv. För de produkter vi säljer förmedlar vår identitet och vad vi står för. Kort sagt tror vi bland annat på roliga produkter som blir perfekta födelsedagspresenter exempelvis. Vi vill att de produkter vi säljer ska ha mycket personlighet och får gärna vara humoristiska. Vi är många som vill förnöja vår vardag med roliga presenter och prylar.

Tips på roliga födelsedagspresenter

Artori är en designer som skapar underhållande och roliga hållare av olika slag till saker i hemmet. Artori har bland annat skapat ett bokstöd som verkar falla på en liten man, en mynthållare med en spelande saxofonist, en värmeljushållare med en liten man som värmer händerna, en hushållspappershållare med en katt uppflugen på en lyktstolpe undan hunden, en servetthållare med en matador som fäktar mot tjuren och en vinhållare med en man och en kvinna som verkar fly undan en fallande vinflaska.

FabFunkys posters kan bli riktigt roliga presenter. Designern har tryckt roliga djur i olika former på faktiska sidor från en gammal ordbok på engelska. Det finns mer eller mindre humoristiska tryck, vissa tryck kanske är vackrare och mer romantiska än de är roliga. Men de blir jättefina presenter för någon som har kala väggar. Även Viktor Hertz posters är roliga presenter. Han har skapat en serie posters med tema från kända musikband genom tiderna. På varje poster finns en serie mindre figurer och bilder som skall föreställa någon av artistens låtar, så det blir en roliga gissningslek av det.

När det gäller roliga presenter till män har vi några olika val. Vår favorit är det roliga strumporna från Chatty Feet som föreställer tre olika humoristiska figurer med en historia bakom. Strumporna är hala så man kan slira runt på golvet hemma med barnen, men samtidigt är de fullt dugliga till jobbet då de roliga figurerna på strumporna inte syns med skorna på. Det är kul med strumpor som man blir glad av, humöret lyfter.

När det gäller rolig inredning tycker vi att produkterna från Miho och Flat Flowers passar utmärkt som roliga presenter. Miho har skapat en serie produkter som levereras som en litet byggkit med bitar i en slags hård kartong. Deras byggkitt monteras sedan lätt ihop till härliga inredningsdetaljer och väggdekorationer för hemmet. Motiven är upplyftande och glada. Flat Flowers produkter är också kul då deras fönsterfilm lätt kan uppfattas som riktiga blommor på håll något humoristiskt. Men det är blommor som aldrig behöver vattnas och som håller sig i en oändlighet. Det blir en rolig present som passar utmärkt som en trevlig dekoration i fönstret.

Om roliga presenter

I många fall tycker vi att det är fel att roliga presenter uppfattas bara vara pruttkuddar eller något annat grabbigt eller liknande. Roliga presenter kan vara presenter som är angenäma att få. Produkter som lyfter humöret av olika anledningar, till exempel för att de är fina eller för att de är unika eller bara vackra. 

När vi tänker på roliga presenter tänker vi på något som man faktiskt uppskattar och behåller under lång tid, helst enkelt en rolig present att få. Inte en slit-och-släng-produkt som man ger bort som en rolig grej bara för att ge bort något. När du ger presenter tycker vi de alltid ska vara eftertänksamma och att det skall bli uppskattade av mottagaren. 

Vi har en mängd andra produkter som kan bli roliga presenter så kika gärna på hela vårt sortiment, förhoppningsvis hittar du något som passar just dig eller din vän. Som passar som accessoar eller till inredning. 

Nordic Design Hub står för en roligare och vackrare omgivning.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt