Bloggtips: Eva Leva Bo

2013-03-22

bordsdekorationer
saltkar och pepparkar

En trevlig blogg med en hel del vardagstips av olika karaktär. Eva skriver om det som är aktuellt i hennes liv såsom inredning, matlagning och annat socialt.

Du hittar hennes blogg genom att klicka här.

Eva gillar att inreda och hon fokuserar ofta på delar av hemmet, ger inspiration och idéer till läsaren vad man kan göra. Det handlar ofta om detaljer som gör skillnad för hemmets humör, produkter som är är särskilt attraktiva eller nya spännande produktnyheter.

Du hittar tips för textilier av olika slag, bordsdekorationer i metall och glas, olika sätt att tillreda med frukt och mycket mer. Det är en väldigt allsidig blogg där du får följa med i Evas liv. Här hittar du hennes funderingar och tankar om vardagen. Mycket nöje!En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt