Reportage: Van Asch - Kuddfodral och accessoarer

2016-02-01

Rachel Van Asch på Formex 2016
Rachel Van Asch med egyptiska motiv

Van Asch drivs av Rachel Van Asch som bor i Stockholm, vi (Nordic Design Hub) säljer hennes produkter här. Van Asch har drivit sitt varumärke i Sverige sedan år 2006 då hon flyttade hit från Storbrittanien. Van Asch har på senare år fokuserat på att jobba med återförsäljare runt om i Europa men kanske speciellt mycket i Sverige och i Frankrike. 

Hon älskar många olika stilar, hennes intresse är eklektiskt. Men hon har en särskild svaghet för det bohemiska, det vackra, det underliga, det glamorösa och det fantastiska. Ett yppigt alternativt till den funktionella skandinaviska stilen. Vidare älskar hon detaljer, spets och kvinnlighet i kombination med underlighet, kontrast och styrka. Om du vill få en uppsjö av funderingar om inspiration och annat intressant så tycker vi du ska besöka hennes blogg (http://rachelvanasch.blogspot.se/).

Vi tycker det verkligen är kul att kunna erbjuda Rachels produkter till våra kunder, hon står för något annorlunda, något som står ut och står i kontrast till mycket av det som annars finns. Vi älskar hennes extravaganta motiv och grafik på kuddfodral, shoppingväskor och mer.

Van Asch har varit med i flera tidningar såsom Sköna Hem, Gods o Gårdar, Aftonbladet, SvD, Expressen, Älskade Hem och Plaza Interiör. Hon är en flitig utställare på Formex i Stockholm så om du har vägarna förbi mässan någon gång så tycker vi verkligen du ska titta förbi och spana in hennes kuddfodral och andra textiler. 

Van Asch har tidigare jobbat väldigt mycket med vackra dödsskallar men har även på senare tid inkluderat många fler motiv såsom fredssymboler, skepp på havet, hjärtan, symboler och olika typer av djur.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt