Snygga affischer, tips till ditt affischcollage hemma

2016-05-08

Affisch med en hjort
Retroaffischer och en grå soffa
Affisch med förälskade cyklar

Här på Nordic Design Hub gillar vi affischer mer och mer för varje dag som går. Affischer möjligör så mycket, de släpper fram personlighet, attityd och glädje på ett så enkelt sätt som få andra inredningsdetaljer gör.

I många hem finns det kala väggar och affischer kan med enkelhet liva upp inredningen även i det mest opersonliga av boningar, vi som shop står för personliga hem, så vi ser gärna mer av detta.

Under de senaste åren har det också visat sig bli väldigt populärt att skapa collage av affischer i hemmet genom att sätta upp affischer i grupper så att de tillsammans gör ett större intryck än de kanske skulle gjort själva. Kanske blir helheten större och mer glädjande än delarna på egen hand. 

Så vad gör vi för att liva upp inrednings-Sveriges väggar? Jo men vi har några tips här som du inte får missa:

  • Rockposters - Här hittar du en serie rockposterns för den som gillar musik. Dessa affischer illustrerar i små bilder kända artisters musik och det är åskådarens jobb att gissa låtarna. Särskilt populär har vi märkt att postern med Bruce Springsteens låtar varit, vilket kanske inte är konstigt med tanke på att Bruce Springsteen har blivit något av en ikon bland svenska män framförallt.
  • Humoristiska djur - Djur är ett starkt inslag på Nordic Design Hub, dessa små affischer är illustrationer som tryckts på sidor från antika engelska ordböcker. Dessa produkter osar personlighet och karaktär mest av alla våra produkter och har visat sig omåttligt populära.
  • Här hittar du lite av en blandning, men vår absolut favorit är Batman och Stålmannen på toaletten. De är snygga högkvalitativa affischer som är humoristiska men samtidigt riktigt snygga och passar på fler ställen än på WC.
  • Retroaffischer - Här hittar du en serie affischer som utgörs av en serie reklamaffischer från retron. De är färgstarka och förmedlar fångande enkla budskap. Perfekt för hipstern eller den som bara vill ha lite karaktär eller retro i sitt hem.
  • En serie modeaffischer för kvinnor som älskar lyxmärken och mode. Dessa affischer kommunicerar lite på samma sätt som Carrie Bradshaw i Sex and the City kommunicerar, lättsamt, lekfullt och sofistikerat.  

Det var en liten avrundning av våra favoriter inom affischer, hoppas du tycker om några av dem. Kika runt och se om du hittar något annat roligt också. En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt