Gör det själv - Snygg svartvitt väggdekoration med djup

2016-07-23

svartvit väggdekoration gör det själv
svartvit väggdekoration gör det själv

Även om vi har många idéer vad man kan pryda sina väggar med såsom våra posters eller de fantastiska väggdekorationerna från Miho så kanske man ibland vill göra något eget roligt ibland (dvs gör det själv / DIY). 

DIY är ju alltid på tapeten så vi fastnade idag för just denna video som du ser nedan. Den är en kille som skapar en tredimensionell väggdekoration med endast pappersstift, hård kartong som bakgrund samt vita och svarta pappersremsor som han skurit själv och sedan nålar upp med en viss teknik som skapar den tredimensionella effekten. Snygg och kul att ha på väggen, och kanske kul att berätta om hur du gjorde den när dina vänner kommer på besök.

Relaterad videoEn överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt