Fönsterdekoration - Idéer för fönsterbrädan och fönster

2016-07-27

fönsterbräda fönsterdekoration
fönsterbräda fönsterdekoration
fönsterbräda fönsterdekoration

Fönstren är som små podier av föremål som bordsserviser, blommor, böcker. Allt som oftast blir fönsterbräden fullproppade med olika krukor, orkidéer, sticklingar och vissna växter.

En idé kan vara att rensa upp, låt dina fönster andas och spegla den övriga stilen du har i ditt hem. Ställ upp saker som du gillar som avspeglar din stil. Viktigt är att sakerna i fönstret inte minskar ljusinsläppet, och att det ska se ljust och fräsch ut

Inred med böcker – ett hem utan böcker kan kännas lite andefattigt. Böckerna kan förutom i bokhyllan stå travade i ett fönster, längs golvet, i en sockerlåda eller någon annanstans. Vi tycker att böcker är fina som dekoration!

Under vintern - Vinterväder innebär att du tillbringar mer tid inomhus. Så se till att fixa extra mys inne genom att dekorera ditt fönster med en dekorerad gren och några miniatyrgranar.

DIY - Om du vill få en frostad känsla på ditt fönster med gör-det-själv betoning kan du hälla upp filmmjölk i en skål och dutta med en svamp så att du täcker fönstret. Sedan torka filmjölken med en hårtork. Använd schabloner under filmjölken som du drar av efter torkning för att skapa mönster av olika slag.

Färger - Fundera också på vilka färger som passar. Kanske vill du avspegla årstiderna och byta med jämna mellanrum. Att under vintern använda vintrigare dekorationer och under höst och sommar ta fördel av dessa årstiders starka färger. 

Fönsterfilm - Missa inte att kika på den fönsterfilm som vi säljer, härliga blomdekorationer som du aldrig behöver vattna och som ser realistiska ut på håll. Klicka här för att se dem. En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt