Snygga ankararmband för en fin sommarlook

2017-07-01

Ankararmband från Lulu's Pearl med pärlor
Ankararmband från Maris Sal mer lina

Så här års funderar många på hur de ska se ut inte bara på stranden men också till sommarkvällarnas härliga fester och tillställningar. Armband med ankare har blivit superpopulära under de sista åren. Speciellt då man kan bära armband tillsammans med många andra armband, dvs trava armbandet på varandra (“stacked bracelets”).

Flera olika märken har vuxit fram såsom Maris Sal (klicka här) och Paul Hewitt inom kategorin ankararmband. Dessa armband har lite olika utformning men just ankare binder dem samman. Själva armbandet kan vara antingen i tålig nylonlina, läder eller metallänkar. Dessa armband är unisex och passar väl till män som till kvinnor. Kan bäras dagligen till en klädsel causal men också till festen som en snygg accessoar.

Ny på marknaden för ankararmband är också Lulu’s Pearl som gör supersnygga pärlarmband med glaspärlor och ankare. Dessa produkter har väldigt hög kvalitet och en gedigen kvalitetskänsla. Det finns en knut mellan varje pärla för ett mjukare och mer följsamt armband. Ankaret har en snygg guldfärg. De har en tidlös och elegant stil som passar väl till såväl sommarklänningar som annan somrig klädsel. Du hittar armbanden från Lulu’s Pearl här (klicka här).En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt