Pärlhalsband - Ett tidlöst smycke och bra present

2017-07-02

Pärlhalsband med glaspärlor
Pärlarmband med glaspärlor

Pärlhalsband är ett tidlöst smycke som har givit glans och elegans till festklädda kvinnor i många hundra år. Det är något särskilt med den gräddiga vita glansen från de runda pärlorna som attraherar betraktaren. För dig som vill klä dig fin är ett pärlhalsband en given följeslagare. Tyvärr kostar pärlhalsband med naturliga pärlor från havet skjortan (de är jättedyra) så för alla är inte det ett alternativ. Men det finns jättevackra alternativ med glaspärlor. Men då är det viktigt att glaspärlorna är i god kvalitet och har lite tyngd. Se till exempel de nya pärlhalsbanden med ankare från Lulu’s Pearl här.
 
Smycken är som bekant också en perfekt bröllopspresent, födelsedagspresent eller annan present till kvinnan du älskar (om du som läser detta råkar vara en man med en bättre hälft). Vi är säkra på att ett pärlhalsband är en bra idé, om du inte kan köpa äkta pärlor så blir högkvalitativa halsband med glaspärlor minst lika vackra och uppskattade. Ge bort något som ser exklusivt ut.
 
Om autentiska pärlor
 
En pärla är ett hårt föremål som produceras i mjukvävnaden (särskilt manteln) hos ett levande blötdjur med skal eller ett annat djur, såsom en konulariid. Precis som skalet hos ett blötdjur består en pärla av kalciumkarbonat (huvudsakligen aragonit eller en blandning av aragonit och kalcit) i en liten kristallin form, som har deponerats i koncentriska lager. Den perfekta pärlan är perfekt rund och jämn, men många andra former, som kallas barockpärlor, kan förekomma. Naturliga pärlor av finaste kvalitet har blivit mycket värda som ädelstenar och föremål för skönhet i många århundraden. På grund av detta har pärla blivit en metafor för något sällsynt, fint, beundransvärt och värdefullt.
 
De mest värdefulla pärlorna förekommer spontant i naturen, men är extremt sällsynta. Dessa vilda pärlor kallas naturliga pärlor. Odlade eller odlade pärlor från pärlemörst och sötvattenmusslor utgör de flesta av de som för närvarande säljs. Pärlor har skördats och odlats främst för användning i smycken, men i det förflutna användes också att pryda kläder. De har också krossats och använts i kosmetika, läkemedel och färgformuleringar.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt