Pärlarmband - Mångsidigt smycke och bra present

2017-07-02

Pärlarmband
Pärlarmband

Armband har länge varit ett mångsidigt smycke. Det finns så många olika varianter av armband att det blivit väldigt populärt att bära dem bland både män och kvinnor. Kvinnor i synnerhet gillar att bära dem travade, många armband på en arm. Vi är övertygade om att du kommer att gilla att trava armbanden som vårt nya märke Lulu’s Pearl har tagit fram (se här). Dessa pärlarmband är gjorda i pärlor av glas och sedan är låsningen ett ankare. Du kan bära dessa pärlarmband med många andra typer av armband också. Det går naturligtvis bra att endast bära ett armband också.
 
Dessa armband fungerar året runt, men kanske extra bra under somriga fester när man vill se extra vacker ut. Armbanden kommer att ge en klassisk och tidlös look, kan även gärna kombineras med pärlhalsbanden från samma märke.
 
Prisnivån på dessa armband gör dem mycket prisvärda som presenter till ungdomar eller din flickvän. Överlag funkar armband bra som presenter för de flesta vill kontinuerligt ändra sin look och accessoarer som halsband och armband kan man aldrig ha för många av. För de flesta är pärlarmband av naturliga äkta pärlor inte ett alternativ så då går det alldeles utmärkt att köpa vackra imitationer som är minst lika vackra men inte alls lika dyra.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt