Pärlsmycken - Fina armband & halsband med ankare

2017-07-03

Pärlsmycken armband med ankare
Pärlsmycken armband med ankare
Pärlsmycken halsband med ankare

Pärlor är tidlösa. Pärlor är vackra. Pärlor är eleganta. Vi vill slå ett slag för pärlsmycken, och inte nödvändigtvis bara de som är tillverkade av naturliga pärlor, men även dom som tillverkats av vackra imiterade pärlor. Naturliga pärlor är svindyra och pärlsmycken med imiterade pärlor såsom glaspärlor kan vara billigare men är minst lika vackra.
 
Pärlsmycken är oftast lite enklare, i många fall gillar folk att bära dem såsom de är. Vi vi vill visa några nya smycken som kommer från nya märket Lulu’s Pearl. Pärlhalsband och pärlarmband hämtar redan sin inspiration från havet, men med Lulu’s Pearl är det ytterligare förstärkt med ett ankare i guldfärg som låsning. Pärlorna är gjorda av glaspärlor med en väldigt vacker lyster. Det är väldigt fina smycken som ser exklusiva ut men samtidigt är mycket prisvärda (se dem här).
 
Vi tror att pärlsmycken är utmärkta presenter till din flickvän eller någon annan som du bryr dig om. De är mycket prisvärda och levereras i en snygg presentlåda för extra wow-effekt. Ge din havsälskande mamma, flickvän eller fru en riktigt vacker årspresent. Dessa armband är dessutom mycket moderiktiga då armband med ankare har fått ett riktigt uppsving på senare år.En överblick över vårt utbud

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt