Artori - Roliga hushållspappershållare & värmeljushållare - Design

Kul hushållspappershållare i svart metall med en hund och katt

Kul hushållspappershållare i svart metall med en hund och katt

Roliga prylar: Lock för näsdukslåda med psykologen och patienten samtalandes

Roliga prylar: Lock för näsdukslåda med psykologen och patienten samtalandes

Humoristisk och kul värmeljushållare till vintern

Humoristisk och kul värmeljushållare till vintern

Från ett israeliskt designföretag som vill att praktiska vardagsprodukter ska vara vackra, humoristiska, estetiska och välgjorda. 

De flesta av dessa produkter är humoristiska dekorationer och fyller samtidigt ett praktiskt behov (i köket till exempel). Produkterna känns högkvalitativa, är ofta smartmålade och gjorda i metall. Bokstöden och hushållspappershållarna har varit särskilt populära.

Gillar du dessa produkter kommer du säkert också gilla dessa produkterna som liknar stilen med svart målad metall för olika slags hemdekorationer.

Startsidan Inredning Hon & han

En serie roliga hållare som inkluderar hushållspappershållare och värmeljushållare bland andra. Det är hållare som gör att ditt hem får liv.

Dessa produkter passar in i svenska hem

I norden och i synnerhet Sverige och Danmark är inredningsdesign framförallt fokuserat på enkelhet, tidlös design med en praktisk bakomliggande tanke. Dessa produkter passar därför som handen i handsken då slutförandet är i hög kvalitet, de har en praktiskt funktion och en bakomliggande designtanke som lyckas kombinera just funktion med humor.

Passar fantastiskt bra som roliga presenter

Eftersom så mycket tanke ligger bakom denna design fungerar dessa som riktigt prisvärda presenter. Många prylar som blir presenter fastnar ofta i förvaring, men tack vare den inbyggda praktiska funktionen och dess humor används dessa prylar och inredningsdetaljer och blir därmed uppskattade presenter. 

Tankegången gällande design

Detta produktsortiment är inriktad för kunder med en förkärlek för design, estetik och originalitet. Det är kul praktiska prylar som passar de som är villiga att investera i sitt boende eller arbetsmiljö och göra miljön mycket mer trevligt och välkomnande. Hushållspappershållaren tilltalat alla med husdjur och värmeljushållaren passar utmärkt i höstmyset.

Formgivaren tror att formspråket är universellt, och att kärleken för design och estetik förenar alla och överskrider kulturer. De känner att de har nått sitt mål då människor tycker om att använda deras produkter, när deras prylar fångar åskådarens uppmärksamhet och sätter ett leende på deras läppar.

Bokstöd

Bokstödet är liksom de andra verken en humoristisk situation. Det är en liten man som till synes inväntar att böckerna som lutar lite snett på bokstödet skall falla över honom. Det är en diskret liten sak som passar väl för den humoristiske och bara som en smart liten detalj för den inredningsintresserade. Bokstöd kan annars vara så tråkiga vilket gör det så skönt att detta bokstöd bryter ifrån. Ett ytterligare plus med detta bokstöd är att det är otroligt diskret så man knappt ser hur det fungerar då det vilar inuti ryggen av den yttersta boken.

Hushållspappershållare

Hushållspappershållaren är en riktigt kul present till djurmänniskor eller bara som en rolig detalj för någon som gillar inredning och humor. Katten har lyckats klättra längst upp på hushållspappershållaren och hunden står nedanför och skäller på den. I kök som annars kan vara otroligt neutrala passar den här hushållspappershållaren alldeles utmärkt, speciellt i kontrast till vita färger som ofta är väldigt vanligt i kök.

Värmeljushållare

I Sverige älskar vi värmeljus och värmeljushållare på vintern. Vi ställer upp både elljus och levande ljus i våra hem för att öka mysfaktorn och lysa upp under den mörka delen av året. Den här värmeljushållaren visar en man som sitter på huk och försöker värma sina händer på värmeljuset. Värmeljushållare är ofta av glas eller porslin vilket gör att den här värmeljushållaren bryter ifrån med sin smidiga form i svartmålad metall.

Mynthållare

En ytterligare favorit vi har är mynthållaren. En kul svart mynthållare i vilken en saxofonspelande man spelar för några mynt i koppen. Mynthållaren kan passa perfekt i hallen eller i sovrummet som en relativt diskret intedningsdetalj med sinne för humor som också är roligt att använda och förvara sina mynt i. 

Överlag är formgivaren mycket framgångsrik att skapa roliga små inredningsdetaljer och hållare av olika slag till hushållsprodukter. Hans produkter blir roliga enkla och snygga accessoarer till hemmet som passar de flesta tack vare sin diskreta men roliga framtoning.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt