September Room - Halsband och örhängen i mässing

Vackert handgjort och handskuret halsband i mässing med ett budskap

Vackert handgjort och handskuret halsband i mässing med ett budskap

Formbart armband i mässing med gyllene färg och blommor

Formbart armband i mässing med gyllene färg och blommor

Handskuret mässingshalsband med en liten och en stor fågel

Handskuret mässingshalsband med en liten och en stor fågel

September Room är ett kollektiv av fyra personer som tillverkar handskurna mässingssmycken från deras kontor i Bangkok. Kollektivet strävar att föra samman skönhet och unik design med fokus på detaljer i alla deras smycken.

Här hittar du halsband, örhängen och armband, alla handskurna i mässing, främst med naturnära motiv med mycket detaljerade dekorationer och former. 

Startsidan Inredning Hon & han

Vackra traditionella Thailändska handgjorda smycken

September Room designar olika typer av smycken, bland annat halsband, örhängen och armband i mässing. Den här typen av vackra detaljrika handgjorda mässingsmycken är traditionella i Thailand.

En förvånande detaljrikedom

Det som är slående med September Rooms smycken är den otroliga handskurna detaljrikedomen och fiffigheten i deras design. Dessutom är motiven är ofta intressanta och eleganta, speciellt för de som gillar djur och natur.

Perfekt present för den som gillar lite större guldfärgade smycken

Även om dessa mässingssmycken inte är gigantiska så är storleken på hängena lite större än vad som kanske normalt hittas i butik i Sverige, de blir därför en vacker, iögonfallande, detalj i vardagen.

Färgen på mässing passar speciellt bra som kontrast till svarta kläder och smyckena är därför enkla att bära för många nordbor. Eftersom smyckena är handgjorda blir de en bra present till en vän som gillar djur och natur eller till dig själv.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt