Amanda Coleman - Smyckesförvaring & smyckesträd i trä

 Vackert smyckesträd för dina smycken istället för ett smyckeskrin

Vackert smyckesträd för dina smycken istället för ett smyckeskrin

Smyckesförvaring - En fin hjort som kan stå på din byrå

Smyckesförvaring - En fin hjort som kan stå på din byrå

Romantiskt handgjort silversmycke med en vacker svan

Romantiskt handgjort silversmycke med en vacker svan

Amanda är en silversmed och smyckesdesigner som bor i staden Lincoln i Storbrittanien. Hennes inspiration hämtas ofta från sagor, mysterier och magi och hennes smycken har motiv av djur och natur.

Här hittar du hennes smyckesförvaring och smyckesträd. Hon har ett intressant utbud av små och stor smyckesförvaring. Dessa produkter är inte riktigt smyckesträd med vi tycker de fyller snarlik funktion. För de mindre varianterna av smyckesförvaring kan du hänga ringar och örhängen. För de större produkterna för smyckesförvaring kan du hänga halsband och armband. Hon har två olika modeller, dels smyckesträden samt hjortarna som fungerar som smyckesförvaring då man kan hänga i deras horn.

Kika gärna också på alla våra andra smycken och våra andra smycken från Orelia

Startsidan Inredning Hon & han

Vacker smyckesförvaring

Dessa produkter finns i olika storlekar och både för väggmontering eller till att ställa på byrån eller skrivbordet. Vacker naturinspirerad smyckesförvaring och som är tillverkat i trä. Dessa smyckesträd och smyckesdjur blir trivsamma presenter eller något för dig själv att inreda med. För dig som vill hålla ordning och reda på dina kläder och smycken i sovrummet men samtidigt vill ha det fint är det perfekta produkter.

Bra pris och hög kvalitet

Kvaliteten på Amandas smyckesförvaring är mycket hög och ger en gedigen känsla. Har man den höga kvaliteten och den vackra unika handgjorda designen i åtanke tror vi att dessa smycken är mycket prisvärda jämfört med andra halsband och örhängen som också är gjorda i solitt silver.

Passar väl som romantiska presenter

Motiven på Amandas silversmycken känns i många fall romantiska och passar därför perfekt som en romantisk present till din flickvän eller fru, kanske till alla hjärtans dag eller årsdag till exempel. 

Elegant naturnära känsla och design passar nordbor

Eftersom dessa smycken är både eleganta och naturnära tror vi de passar den nordiska mentaliteten som ofta förespråkar stilrenhet och inspiration från naturen. Speciellt då hennes smyckesträd och smyckesförvaring som är gjorda i trä och har naturmotiv.

Ett alternativ till vanliga smyckesträd

De flesta smyckesträd som finns ser ut som träd, dessa produkter är nytänkande. Formgivaren har skapat smyckesförvaring med bågar och hjortar som håller smyckena i hornen eller i sina grenar.

Nordic Design Hub är en butik online och vi har ett brett utbud av presenter. Vi har snabba leveranser och fri frakt. Hos oss hittar du en gedigen kollektion av inredning och accessoarer som armband. Våra produkter passar utmärkt som julklappar.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt