Gary Birks - Stora fina muggar - Lyxiga temuggar

Fina stora muggar - Temuggar i vitt benporslin med nyckel

Fina stora muggar - Temuggar i vitt benporslin med nyckel

Temugg med skönt grepp - Fin mugg med ankare på

Temugg med skönt grepp - Fin mugg med ankare på

Gary har alltid vetat att han ville designa keramik - från en ung ålder visade hans mormödrar runt honom i keramikindustrin i Stoke där han fick se den i praktiken och vilka fantastiska mönster som de var med och skapade. Han fick se handmålning med detaljerade mönster för Royal Doulton och Aynsley när dessa märken var på toppen av branschen.

Genom utbildning, arbetslivserfarenhet och ren beslutsamhet hittade han sin egen karriär, Gary är specialiserad på formdesign och har arbetat för några fantastiska märken in porslinsdesign som Wedgwood, Minton, Doulton, Waterford Crystal och Royal Albert, tillsammans med några stora namn som Gordon Ramsay, Vera Wang och Donna Hay.

Med sin passion för design och speciellt keramik har han skapat sitt egna muggsortiment med stora fina temuggar. Muggar är en verklig utmaning - alla har sin favorit och det är omöjligt att göra alla nöjda, så han har koncentrerat sig på att sätta sin egen prägel på de bästa materialen. Alla hans designmuggar är benporslin och formerna är utformade för komfort och individualitet. Vem vill väl inte att ens temugg ska vara skön att hålla i?

När det är möjligt använder han fabriker och kompetenta individer från Stoke on Trent (Storbritanniens nav för porslin) att producera sina motiv - det är en fantastisk plats och det skulle vara synd att förlora traditioner, hantverk och färdigheter som är distinkt för området.

Gary älskar att besöka fabrikerna i Stoke, titta på hur porslinet görs - ofta på samma sätt som för hundra år sedan - inte bara med samma kompetens, men samma humor och skämten som är typiska för de "Stokeys" som han växte upp med och älskar.

Om du gillar detta vackra vita benporslin borde du också kika på fina kakburkar eller fler lyxiga kaffemuggar med små humoristiska figurer.

Startsidan Inredning Hon & han

Satsar på komfort

Dessa fina muggar är inte bara vackra, men det är också sköna att hålla i och har bra komfort. De är mycket greppvänliga trots att öronen är specialdesignade för att vara snygga. De är dessutom bra storlek, och rymmer så mycket som behövs för en rejäl dos kaffe eller te. 

Tidlös elegant design 

Oavsett som det är nyckeldesign, marmordesign eller ankaredesign så tycker vi att Garys stil på hans stora fina muggar är tilltalande. Den är elegant och samtidigt funktionell, typisk svensk på sätt och vis. Det är en design som håller för tidens gång, slanka former som passar de flesta och inte stöter sig. Du kan dessutom få dessa muggar i olika färger såsom guld, silver och brons, något rimmar väl med trenden just nu då både guld och koppar är omåttligt populärt.

Kan bli din favorit!?

Alla har vi vår favorit när det gäller temuggar. Kanske är det för att muggen är skön att hålla i, kanske är det för att den ser ut precis som man vill att en mugg ska se ut, eller kanske för att muggen passar in i din övriga inredning. Vi tror att Garys stora fina muggar i benporslin med stor chans kan bli din nya favorit. 

Dessa fina muggar är också bra kandidater för att bli presenter. De är ovanliga, klassiska och fina, precis sådant som man vill ge bort till någon som redan har allt. Du kan köpa flera för att på så sätt ge bort ett set, en bra idé till en inflyttningspresent eller bröllopspresent.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt