Justina Design - Färsprakande öronlappsfåtölj & seniorfåtölj

Färgsprakande öronlappsfåtölj med tyg från Designers Guild

Färgsprakande öronlappsfåtölj med tyg från Designers Guild

Matchande fotstol klädd i tyg med lapptäcksteknik

Matchande fotstol klädd i tyg med lapptäcksteknik

Seniorfåtölj med tweedtyg, trästomme och färgfulla sidor

Seniorfåtölj med tweedtyg, trästomme och färgfulla sidor

Justina Design är ett brittiskt varumärke som drivs av Justina från Cheltenham i England. Justina Design har skapats för människor med en passion för livet, som gillar att omge sig med anmärkningsvärda och unika möbler, för de som värderar sin egen stil och image.

Här hittar du Justina Designs seniorfåtöljer, öronlappsfåtöljer och fotstolar som antingen har motiv eller är delvis slutförda i lapptäcksteknik med designtyger. 

Startsidan Inredning Hon & han

Justina Design har en fantastiskt känsla för det färgsprakande och vackra

Under många år har Justina Design brunnit för att ge nytt liv till stoppade möbler såsom, soffor, fåtöljer, fotpallar, matbordstolar. De jobbar med noga utvalda tyger för att ge möblerna sin egen unika personlighet. Stilen på Justina Designs möbler är uppigande, hennes öronlappsfåtöljer, fotstolar och seniorfåtöljer är mycket färgglada, men finns också i mindre gälla färger.

Liknande öronlappsfåtöljer och seniorfåtöljer hittar du inte i svenska butiker

Om du letar efter annorlunda eller nytänkande möbler som inte liknar något du hittar i andra svenska butiker har du hittat rätt. Visserligen finns det färgsprakande fåtöljer att köpa, men få är handgjorda med samma sinne för detaljer och färgkombinationer och som använder liknande högklassiga designtyger.

Möbelklädseln är i fokus

Justina Design bygger inte möblerna och stommen själva. De köper möbler från välkända möbelmärken och lägger därefter allt sitt hjärta, kreativitet och designexpertis till att göra möbelklädseln fantastiskt.

Vanligtvis står sällan möbelklädseln i samma fokus när man köper möbler från stora varumärken vilket gör Justina Designs möbler så speciella. Hennes öronlappsfåtöljer och seniorfåtöljer med tyger från Designers Guild är helt unika.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt