Scandinaviaform - Små vaser - Fina designvaser med kopparhals

Små runda vaser - Designvaser

Små runda vaser - Designvaser

Små vaser - Tre vita vaser med en blomma

Små vaser - Tre vita vaser med en blomma

Ljusstakar av återanvänt material

Ljusstakar av återanvänt material

Eva driver sitt eget varumärke och började med det sommaren 2013. Skapande och nya idéer har alltid fascinerat. Hon intresseras av hur skapelser påverkar rum och atmosfären i ett hus. Hon strävar efter att skapa produkter som gör att individen känner sig speciell, som blir "grädden på moset" i ett rum och ger positiv inspiration. Interaktion, konversation och skratt är lika viktigt. Att hitta rätt balans och kreativitet, det hoppas hon är något som hennes små vaser illustrerar.

Hon studerade design på Folkuniversitetet i Lund, arbetade runtom i Europa innan hon återvände tillbaka till Malmö.

Funktionella, estetiska, snygga, fulla av kreativitet - hon skapar design som gör det möjligt för personligheten att blomstra. Det handlar om att hitta rätt balans och, framför allt, en stor blandning av personlig stil. 

Eva skapar fina små vaser som blivit mycket populära och firade. Gillar du dessa produkter kommer du också gilla de vita snygga kakburkarna med små drakar. Är du fortsatt intresserad av porslin tycker vi du ska se dessa eleganta temuggar också.

Startsidan Inredning Hon & han

Charmig och personlig design med moderna influenser

Konstnärlig, levande, charmig, vacker och rolig design som blommar - en elegant blandning av personlig stil inspirerad av tiden. I den stilen skapar Eva sina små runda vaser och sina andra produkter såsom ljusstaken av återanvänt material.

Blir jättefina i grupper med olika blommor

Detta är en ny liten vas som accentuerar blomman. Dessa fina och små vaser är ett blickfång och kopparröret är utformat för att stödja blomstjälken. Vasen är bäst lämpad för ängsblommor och blad med lite tunnare stjälk. Dessa små vaser kan placeras ensamma eller i grupper för en bättre effekt. 

Tanken med designen var att skapa en liten vas med snygg design som står stadigt på bordet med blomman som samtidigt stödjs upp och accentueras av vasens hals i koppar.

Du fyller enkelt på vattnet genom att lyfta korken. Kopparhalsen är 5 mm i diameter, Vasen är 7.0x7.5 cm (bredd x höjd).

Finns i färgerna: blå, grön och vit.

Material: porslin, koppar och kork. 

Små vaser som vunnit mycket uppmärksamhet

Dessa trendiga små vaser har dykt upp i många inredningstidningar som Hus & Hem, Sköna Hem, Plaza Interiör. Den nominerades också för Formex Formidable 2014. De ser bra ut i grupper i en solid färg eller blandat genom att kombinera alla tre färgerna tillsammans.

Förutom dessa små runda vaser har Nordic Design Hub ett gediget sortiment av inredning och inredningsdetaljer. Vi har ett bra sortiment som passar utmärkt som presenter och julklappar. Vi är en butik online och står för snabba leveranser och fri frakt. Handla dina presenter och dekorationer hos oss!


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt