Michaela Andersson - Virkade barnkläder och mössor

Söt och kul rosa barnmössa med tossor som ser ut som en uggla

Söt och kul rosa barnmössa med tossor som ser ut som en uggla

Rolig virkad barnklänning för Halloween eller Goth

Rolig virkad barnklänning för Halloween eller Goth

Härlig vit virkad klänning tossor och hårband för en liten flicka

Härlig vit virkad klänning tossor och hårband för en liten flicka

Michaela lever i Göteborg, men är ursprungligen från Berlin i Tyskland. För henne är virkning avslappning, meditation och terapi. Hon menar att virkning är något som kommer naturligt och hon älskar att vara väldigt kreativ i denna hobby.

Michaela virkar framförallt barnkläder och babykläder som tossor, klänningar, kläder och mössor. Hennes produkter är avsedda för små barn och bebisar.

Startsidan Inredning Hon & han

En handgjord present är en personlig present

Vi tror att Michaela Anderssons handvirkade produkter passar perfekt som presenter för dopet, till en nyfödd eller för första födelsedagen. Produkterna har personlighet eftersom de är handgjorda med en design som är kul, glad och fylld av inspiration.

Du hittar inte lika fina babykläder eller babymössor i butik

Eftersom de är virkade för hand med kärlek är de nästan omöjliga att massproducera. Michaela Anderssons design är unik och görs nästan alltid i begränsad upplaga här i Sverige, till skillnad från H&M. 

När du beställer kan du göra specialförfrågningar eftersom varje plagg är gjort på beställning.

Ett bra pris och fyller rätt behov

Vi tycker dessa virkade kläder och accessoarer är prisvärda som speciella presenter och de fyller samtidigt barnens och föräldrarnas behov, det vill säga hålla värme för det lilla barnet och för föräldrarna samtidigt klä babyn i söta, gulliga och användbara kläder.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt