Talulah Lee - Armband med kristaller och örhängen

Vackert wrap-armband i rött guld och läderrem

Vackert wrap-armband i rött guld och läderrem

Fina örhängen som är rosformade med oxiderat sterlingsilver

Fina örhängen som är rosformade med oxiderat sterlingsilver

Wrap-armband med mörk läderrem och Swarowski-kristaller

Wrap-armband med mörk läderrem och Swarowski-kristaller

En svensk designfirma med amerikanska influenser. Melissa Richt som står bakom Talulah Lee kommer ursprungligen från Buffalo i USA där hennes familj alla var artisaner. Hon bodde i San Francisco innan hon och hennes svenska man flyttade till Sverige där de nu skapar vackra, unika och kreativa smycken tillsammans.

Hos oss hittar du hennes vackra lagrade läderarmband samt små fina örhängen i olika härliga former.

Inom armband har vi också andra spännande designers som inkluderar Maris Sals skärgårdsarmband med ankare, Naimakkas överlevnadsarmband och Memories of Sweden, armband i plexi.

Startsidan Inredning Hon & han

Smycken i kvalitetsmaterial

Dessa armband och örhängen tillverkas i olika sorters kvalitetsmaterial och håller långt högre standard än vad du hittar på billigare smyckesaffärer. 

Talulah Lee tillverkar samtliga smycken för hand

Samtliga smycken tillverkas för hand i små volymer. Det finns stolthet, eftertanke och kärlek i varje smycke som skapas.

En tidlös design

Vi tror att den här designen inte bara funkar i år, men i all tid framöver, den är tidlös i sin enkelhet, naturlighet och elegans.

Du får mycket för pengarna

Vi tycker att en köpare får väldigt mycket smycke för pengarna tack vare den utmärkta designen och höga kvaliteten.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt