Viktor Hertz - Posters och affischer - Bruce Springsteen, Beatles mfl

Bruce Springsteen poster. Ramar finns på IKEA.

Bruce Springsteen poster. Ramar finns på IKEA.

Poster med Rolling Stones bästa låtar i piktogram

Poster med Rolling Stones bästa låtar i piktogram

Poster med Beatles bästa låtar i piktogram

Poster med Beatles bästa låtar i piktogram

Viktor frilansar som grafisk formgivare och konstnär i Uppsala i Sverige. Han fokuserar på enklare illustrationer, affischer, logotyper och ikoner inom grafisk design. Förutom sina grafiker är Viktor också en fotograf och filmskådespelare.

Här hittar du hans sex stora snygga rockposters på vilka piktogram (bildsymboler) är illustrerade som motsvarar låtar de olika världskända artisterna. Han har valt ut tidlösa megaartister med stora skaror av fans värden över för att tillgodose de flesta musiksmaker.

Kika gärna också på posters med cyklar och superhjältar samt tryck med roliga djur.

Startsidan Inredning Hon & han

Perfekt för musikälskarens party eller middagsbjudning

Det bästa med dessa affischer är att de inte bara är stora och snygga, men de är också roliga, intelligenta och smarta. För ett stort fan av till exempel Bruce Springsteens musik blir postern en perfekt present, den kan hänga på väggen och ständigt utmana om vilka låtar som alla bildsymbolerna motsvarar. Och med sin favoritartist på väggen känns hemmet mer personligt.

Dessutom, för middagsbjudningen eller festen blir en av dessa affischer ett perfekt tävlingsmoment eller samtalsämne (läs "ice-breaker") för vilken gästerna kan gissa och mäta sina musikkunskaper.

Bruce Springsteen är vår "affisch-kung"

Just Bruce Springsteen-postern är mest populär och det är väl inte konstigt eftersom "the boss" har fyllt Råsunda och Ullevi många gånger de senaste åren och alltid ger sina fans mer än de väntar sig.

Gör inredningen mer intressant

Den neutrala färgkombinationen, mestadels vitt och svart, passar in i de flesta inredningar. Dessa stora snygga affischer med musik gör inredningen mer intressant och personlig eftersom den både tilltalar musikintresset och intellektet samtidigt. 

Har du förresten funderat på varför kärt barn har så många namn? Posters, affischer, planscher, prints och illustrationer. Kärt barn har många namn. 

Bruce Springsteen

Bruce Frederick Joseph Springsteen som är hela hans namn är född 1949. Han är mest känd för sitt engagemang med E Street Band. "The Boss" är hans smeknamn som artist och Springsteen är vida känd för sina poetiska texter och hans långa och energiska scenframträdanden. Hans konserter från 1970-talet till idag är oftast över tre timmar i längd. 

Bruce Springsteens mest framgångsrika studioalbum är Born in the USA och Born to Run. Han har sålt mer än 64 miljoner album i USA vilket gör honom till den femtonde mest säljande artisten genom tiderna. Och Bruce Springsteen har sålt mer än 120 miljoner album världen över. Han har fått 20 Grammy Awards, två Golden Globes och en Oscar, samt blivit invald i både Songwriters Hall of Fame och Rock and Roll Hall of Fame 1999. Många av de kändaste låtarna finns med att gissa i bilder på denna poster.

The Beatles

The Beatles var ett engelskt rockband som bildades i Liverpool år 1960 med John Lennon, Paul McCartney, George Harrison och Ringo Starr. The Beatles blev allmänt kända som det största och mest inflytelserika bandet under sin era. The Beatles var rotade i skiffle, beat och 1950-style rock'n'roll men experimenterade senare med flera genrer, från pop-ballader till psykedeliskt och hårdrock. I början av 1960-talet när deras enorma popularitet vuxit till att kallas "Beatlemania" fortsatte deras låtskrivande förfinas och bandet kom att uppfattas som ett uttryck för de ideal som delades av tidens sociokulturella revolutioner. Många av de kändaste låtarna finns med att gissa i bilder på denna poster.

The Rolling Stones

The Rolling Stones är ett engelskt rockband bildades i Dartford, Kent 1962. Den första stabila "versionen" bestod av bandledaren Brian Jones (gitarr, munspel), Ian Stewart (piano), Mick Jagger (sång, munspel), Keith Richards (gitarr), Bill Wyman (bas) och Charlie Watts (trummor). The Rolling Stones ledde den brittiska musikinvasionen av USA 1964 och 1965. Ursprungligen var the Rolling Stones lika ökända för sitt långa hår som kända för sin musik och bandet som identifierades med den ungdomliga och upproriska motkulturen som fanns under 1960-talet. Många av de kändaste låtarna finns med att gissa i bilder på denna poster.

Elvis Presley

Elvis Aaron Presley (8 Januari 1935 - 16 Augusti 1977) var en amerikansk sångare och skådespelare. Han betraktas som en av de mest betydelsefulla kulturella ikonerna från 1900-talet och ofta kallas han "kungen av Rock and Roll", eller helt enkelt, "the King". 

Elvis musikkarriär började 1954, då han började arbeta med Sam Phillips, ägare till Sun Records. I sällskap av gitarristen Scotty Moore och basisten Bill Black var Presley en tidig popularizer av rockabilly, uptempo, och baktakt driven fusion av countrymusik, rhythm and blues. Han blev den ledande figuren i rock and roll efter en serie uppträdanden på TV och listettor. Hans "strömförande" tolkningar av låtar och sexuellt provocerande stil i kombination med en synnerligen potent mix av influenser etniciteter sammanföll med början av medborgarrättsrörelsen, vilket gjorde honom oerhört populär-och kontroversiell. Många av de kändaste låtarna finns med att gissa i bilder på denna poster.

Bob Dylan

Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman 24 maj 1941) är en amerikansk sångare och låtskrivare, artist och författare. Han har varit en inflytelserik figur i populärmusik och kultur i över fem decennier. Mycket av hans mest berömda arbete är från 1960-talet, då han var både en krönikör och en motvillig galjonsfigur i en tid av social oro. Flera Dylans tidiga låtar, som "Blowin 'in the Wind" och "The Times They Are a-Changin'", blev hymner för det amerikanska civila rättigheter och antikrigsrörelser. Många av de kändaste låtarna finns med att gissa i bilder på denna poster.

Johnny Cash

John R. "Johnny" Cash (26 februari 1932 - September 12, 2003) var en sångare och låtskrivare, skådespelare och författare, och anses allmänt vara en av de mest inflytelserika amerikanska musikerna från 20-talet. Även om han främst är ihågkommen som en musik ikon inom country så skapade han genreöverbryggande låtar och ljud inom rock'n'roll, rockabilly, blues, folkmusik och gospel. Tack vare denna crossover vann Cash den sällsynta äran att vara med i Country Music, Rock and Roll och Gospel Music Halls of Fame. Många av de kändaste låtarna finns med att gissa i bilder på denna poster.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt