Henrys Future - Glasballonger - Stora och små takdekorationer

Takdekorationer - Transparenta glasballonger i olika färger

Takdekorationer - Transparenta glasballonger i olika färger

Stor gul glasballong - Takdekoration & takdekor

Stor gul glasballong - Takdekoration & takdekor

Design från ett familjeägt företag som påbörjades efter ankomsten av grundarnas son. Efter år som konstnärer och designers tyckte de att det var dags att använda sin kompetens och passion för att göra de saker som folk kan njuta av i sin vardag.

De fokuserar på att skapa produkter som följer årstiderna, med en stil som omfamnar det gamla och det nya, alltid med traditionen i åtanke. Företaget strävar efter det bästa i kvalitet och tidlös design som deras kunder kan minnas i många år framöver.

Här hittar du deras takdekor och takdekorationer. Det är glasdekorationer, färgglada glasballonger, som fästs i taket i barnens rum eller inred något annat rum i ditt hus så att stämningen lyfts direkt. Dessa glasballonger finns i två olika storlekar, stor eller liten.

Startsidan Inredning Hon & han

Glada och stämninghöjande takdekorationer i glas

När man ser dessa glasballonger är det svårt att inte direkt föra tankarna till ett kalas. Dessa takdekorationer passar utmärkt i barnens rum men vi tycker också att de passar på många fler ställen i huset där du känner att du vill inreda med en glad och munter stämning. Dessa kan vara upplyftande och ett roligt blickfång i alla rum i ditt hus.

Placera dem gärna i kombinationer

Även om du kan köpa en ballong i taget så passar dessa glasballonger bäst i grupper med varierande färg och storlek. Takdekorationer som ger ett större intryck med flera på en gång. Fäst gärna ballongerna på olika höjt i ett mönster som du blir nöjd med.

Glasballongerna är lätta att hänga upp, transparent lina

För att man ska få intrycket av att ballongerna svävar i luften, såsom riktiga ballonger gör, så medföljer en transparent tunn lina för infästning i taket. Kan fästas i taket temporärt till exempel för när du förbereder ett barnkalas och behöver temporära dekorationer.

Stor yrkesskicklighet krävs för att tillverkar dessa glasdekorationer, och vi tycker det är en kanonprodukt som passar vårt sortiment väl.

Nordic Design Hub är en butik online med ett brett utbud av presenter och juklappar. Vi tillhandahåller snabba leveranser och fri frakt. Vårt sortiment inkluderar inredning, olika slags dekorationer såsom dessa glasballonger, men också andra produktkategorier såsom armband och shoppingväskor.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt