Eleanor Stuart - Lyxiga svartvita kaffemuggar med roliga figurer

Lyxig svartvit kaffemugg med humoristiska figurer

Lyxig svartvit kaffemugg med humoristiska figurer

Kaffemugg med små humoristiska cirkusfigurer

Kaffemugg med små humoristiska cirkusfigurer

En Londonbaserad designer som skapar hushållsartiklar med lyxkänsla, Eleanors varumärke lanserades under sommaren 2013. Varje produkt skapas från originalillustrationer av Eleanor, med humor och överraskning som ständig följeslagare i varje kollektion från små människor som flyger iväg med sina ballonger till en stor cirkus.

Du kommer finna omsorg och uppmärksamhet för detaljer i allt arbete. Varje bit är utformad och illustreras i London och produkterna tillverkas i fint benporslin keramik och handdekoreras i Stoke-on-Trent som är Storbrittaniens hjärta för porslin och porslinstillverkning.

Du får heller inte missa de lyxiga nyckelmuggarna vi har i sortimentet heller.

Startsidan Inredning Hon & han

En stor kopp kaffe?

För de som behöver en rejäl kopp kaffe är dessa muggar rätt. Storleken är generös, kvaliteten är riktigt gedigen och det är enkla men samtidigt vackra kaffemuggar som är sköna att hålla i handen.

Ovanliga motiv klassiskt eleganta motiv som ger lyxkänsla

Dessa muggar är handgjorda med mycket hög kvalitet i Storbrittaniens centrum från porslin. Motiven är ovanliga och eftertraktansvärda med en väl genomtänkt och upplyftande design. Produktens högkvalitativa finish och kontrasterande färger i svart och vitt ger en fin lyxkänsla.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt