Chatty Feet - Roliga strumpor och sockor med figurer

Roliga strumpor - Presentbox med 4 actionhjältar

Roliga strumpor - Presentbox med 4 actionhjältar

Roliga strumpor - Presentbox med 4 konstnärer

Roliga strumpor - Presentbox med 4 konstnärer

Van Gogh strumpor

Van Gogh strumpor

Från ett brittiskt designföretag som vill få vuxna att minnas det roliga från barndomen igen. De producerar sina strumpor i Portugal och designen kommer från alla deras vänner som vill skapa en rolig figur. Här hittar du ett gäng strumpor och sockor i flera färgglada färger med knasiga figurer i storlek för män. 

Startsidan Inredning Hon & han

Riktigt roliga påhittiga presenter

Ibland kan det vara svårt att köpa presenter till killar och män, inte längre! Dessa knasiga strumpor muntrar upp och passar även den mest seriöse och funktionellt klädde man som annars inte tänker på kläder.

Går att använda i seriösa miljöer som på jobbet

Nackdelen med färgstarka strumpor är att de ofta inte riktigt går att ha i arbetsmiljöer, men de knasiga figurerna på dessa strumpor döljs i skorna eftersom de bara sitter ovanpå och under fotbladet, så de syns bara när man går i strumplästen. Med skorna på ser de ut som ett par fina enfärgade strumpor.

Återupptäck det roliga från barndomen

Massor med användningsområden, förutom att de verkligen muntrar upp dig som bär dem så är de riktigt roliga att leka knasig trasgubbe med små barn till exempel. Dessutom glider de bra på olika underlag vilket blir kul för lek. 

Strumpor från Portugal

När grundarna var barn trodde de att vuxenlivet skulle innebära non-stop datorspel, träffa vänner, resa till rymden, äta våfflor och att få välja alla låtar på långa bilresor. Men när de senare faktiskt växte upp fann de att det faktiskt innebär att betala hyra och ha ett arbete och ställa in i diskmaskinen samt göra PowerPoint-presentationer. Boo till det! 

Därför bestämde det sig för att arrangera ett hemligt uppror mot tråkighet, med start från grunden (bokstavligen) med sina roliga strumpor. 

Strumporna är producerade i Portugal och varje strumpa har en av våra udda karaktärer på tårna. Det innebär att du kan uttrycka dig genom att sparka av sig skorna och njuta av alla andra bonusstrumpor som värme och att kunna glida över golvet som Tom Cruise i Risky Business ... 

Hittills har alla deras roliga strumpor designats av super-talangfulla vänner och de kommer att lägga till många fler karaktärer, de hoppas att alla kommer att få chansen att skapa sin egen nyfikna karaktär. 

Och en sak till: genom omfattande forskning har de upptäckt att dessa strumpor är bra för att övertala "roomies" att göra dig en kopp te. Vifta bara på tårna, sätta på din bästa / sämsta / konstigaste accent och låt dina roliga strumpor får övertalningsjobbet gjort, och allt utan att behöva vika från din plats i soffan!

Köp roliga strumpor, gör livet roligare

Dessa strumpor är högst ovanliga och roliga. De är värda priset eftersom de är så upplyftande. Det är omöjligt att inte bli på bra humör när du drar på dig dessa strumpor, perfekt för höstmörkret när humöret är dämpat. Karaktärerna på strumporna är jätteroliga och de glada färgerna gör också sitt. Du hittar inte liknande strumpor någonstans i Sverige och dessa roliga strumpor slår Happy Socks med hästlängder. 

Män älskar roliga färgglada strumpor eftersom det blir ett subtilt sätt för dem att uttrycka sin personlighet under klädsel som annars kan vara ganska återhållsam för professionella miljöer. Köp ett par sockor som present till din pappa, pojkvän eller man eller köp ett par till dig själv. Få ett roligare liv!


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt