Lisa Edoff - Färgglada serveringsbrickor med härliga motiv

Rektangulär svart serveringsbrika med magnolia

Rektangulär svart serveringsbrika med magnolia

Rund serveringsbricka med glassar

Rund serveringsbricka med glassar

Lisa har skapat ett nytt varumärke för söta och färgglada produkter och tillbehör för hemmet. Hon älskar mönster och vill kombinera hög kvalitet och funktionalitet med design som sätter ett leende på läpparna. Här hittar du hennes serveringsbrickor för servering.

Om du gillar den här typen av mönster bör du definitivt kika på dessa vackra väggprydnader med djur.

Startsidan Inredning Hon & han

Snygga serveringsbrickor med somriga motiv

En serie serveringsbrickor som verkligen passar bra till fikat utomhus under sommaren. Motiven med glassarna och magnolian skulle bli ett perfekt komplement till ditt härliga sommarfika under äppelträden eller på verandan i sommarstugan. Serveringsbrickor är perfekta som presenter och något som de flesta behöver. Det är alltid lite trevligare att ställa fram med en serveringsbricka.

Vill du ha en vacker serveringsbricka som fungerar för de flesta rekommenderar vi den svarta magnolian, men om du istället köper något till en "fri själ" som gillar färger är brickan med glassar given.

Praktisk skorlek och olika former

Detta är väldigt funktionella brickor i bra stor storlek som gör att du kan servera det du behöver till fikat eller eftermiddagsteet på samma bricka. De finns i två olika former, rund och rektangulär. Välj den som passar dina behov. 


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt