Thursday Friday - Canvasväskor med anti-fashion budskap

Trendig svart canvasväska som avbildar känd väska

Trendig svart canvasväska som avbildar känd väska

Svart och lila canvasväska från Thursday Friday som känd väska

Svart och lila canvasväska från Thursday Friday som känd väska

Avbildning av känd väska i rött på vitt canvas

Avbildning av känd väska i rött på vitt canvas

Thursday Friday ​​(t / f) är ett hett omskrivet amerikanskt modemärke som leds av Olena Sholomytska. Hon föddes Sovjetunionen, växte upp i Sverige och flyttade sedan till Kalifornien.

Thursday Friday designar högkvalitativa canvasväskor med tryck som avbildar världskända lyxhandväskor. Tanken är att skoja lite med "ha-begäret" för lyxväskor men samtidigt hylla vacker design, så kallad anti-fashion.

Om dessa canvasväskor passar till sommaren har vi också härliga väskor i filt till vintern.

Startsidan Inredning Hon & han

Väskorna i canvas är kul, designen är genomtänkt 

Med ett sinne för humor med samtidig uppskattning av lyxprodukter skojar Thursday Friday med fixeringen av lyxprodukter medan de samtidigt hyllar den vackra formgivningen till varje väska genom att producera demokratiska väskor i canvas av bomull med tjock högkvalitativt tryck på alla sidor.

Perfekta presenter för fashionistan, bloggaren och modelejoninnan

Dessa canvasväskor är speciellt menade för dem som älskar design, mode och lyxprodukter. Men de kräver en del självdistans av bäraren med sitt anti-fashion-budskap och är kanske inte bästa present för den som måste bära lyx från huvud till fötter. 

Men för de modeintresserade och shoppoholics som vill stå ut, bära genomtänka outfits och följa de mest omskriva trenderna kan det här bli årets julklapp eftersom dessa smarta canvasväskor signalerar intelligens som skojar lite med märkesfixeringen. 

Det är viktigt att poängtera att dessa väskor varken är fake eller varumärkesintrång, väskorna ska inte vara och är inte kopior.

Thursday Friday är stora i Kalifornien och resterande Amerika

Märket lanserades i Los Angeles under 2010. I början var väntetiden var 3 månader väskorna och hyllades av New York Times, Vogue, Elle och Marie Claire.

Praktiska canvasväskor

Dessa väskor i canvas är inte bara mode och trend, de är också praktiska. Eftersom du inte behöver vara lika rädd om dem som för en lyxväska kan du använda den till de flesta vardagssituationer som till exempel vid shopping. Väskorna är rymliga och du får till exempel plats med skötsaker för bebis, datorer och surfplattor, skolböcker eller matvaror. Dessa väskor kommer snabbt bli din favoritaccessoar.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt