Orelia - Smycken - Halsband och armband i metall

Märket Orelia började som en konsultfirma som hjälpte kända märken som Accessorize. Under denna tid upptäckte en av grundarna, Louisa, att det fanns en verklig lucka på marknaden för smycken som var mellan High Street och designer nivå. Smycken som använder semi-dyrbara komponenter samt pärlor i kombination med vackra berlocker och fantastiska Swarovski element och att sälja dem till ett pris som inte länsar kontot. 

Collette, en medgrundare kom in senare, hon var en av Louisas gamla vänner och kollega från Accessorize. Under mycket lång lunch i Indien i en kuliss av vackra koloniala sönderfallande byggnader, påfåglar och technicolor, övertygade Louisa Collette att de skulle gå in i partnerskap. Lyckligtvis gick hon med och i april 2008 hade Louisa och Collette gått samman!

Nästa stopp blev Topshop. Flickorna på huvudkontoret älskade Orelia så mycket att märket lanserades i oktober 2008 i Topshop flaggskeppsbutik, Oxford Circus.

Louisa och Collette ursprungliga ethos är att resa långt och brett för att hitta både perfekt inspiration och perfekta produkter - från sydamerikanska marknaderna till thailändska stränder och Morroccan souks, så att Orelia växer till ett verkligt globalt inspirerat varumärke.

Startsidan Inredning Hon & han
  • Vackra tidlösa smycken med söta berlocker
  • Bra pris jämfört med smycken från stora designhus
  • Lätt att bära, till jobbet, till fest eller ja vilket tillfälle som helst
  • Små praktiska smycken som inte tar mycket plats men ändå har det lilla extra
  • Söta vackra motiv med världen som inspiration

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt