Kate Garey - Barnhalsband & barnsmycken med djur

Barnhalsband med två fåglar på hänget

Barnhalsband med två fåglar på hänget

Kenzo satte tigertrenden - Barnhalsband

Kenzo satte tigertrenden - Barnhalsband

Kul och gullig sminkväska för en gladare sminkning

Kul och gullig sminkväska för en gladare sminkning

Kate Garey är en designer från Storbrittanien som sedan 2006 designat kul och underhållande produkter inom barnsmycken, accessoarer och hemtextil. Hon menar själv att hon fascineras av besynnerliga, gulliga, konstiga och underbara saker som särskilt passar till barnsmycken och barn.

Här hittar du hennes barnhalsband i mässing med gulliga emaljmotiv av djur och fåglar. Dessutom har vi valt ut en söt sminkväska och kuddfodral.

Startsidan Inredning Hon & han

Blir bra som gulliga ungdomliga prisvärda persenter

Kate Gareys smycken för barn är ofta kul, söt och gullig med inslag av humor. Hon gillar att designa föremål till vardagen som kan bli välanvända presenter. Hennes barnhalsband och andra produkter kanske funkar extra bra som söta presentsmycken för barn, kanske till en kompis, eftersom de är så prisvärda.

Dessutom är Kate Gareys stil väldigt osvensk, tack vare de stora färgrika motiven. De kan vara kul att få för någon i present om man gillar annorlunda men söta barnsmycken med djur.

En bonus är att dessa barnhalsband är nickelfria, så du behöver inte oroa dig för att köpa någon som inte går att bära.

Stora smycken som ligger mitt i trenden

Just stora halsband blir allt mer populärt och trendigt. Även om dessa stora gulliga halsband med djurmotiv i emalj knappast kan kallas statement-halsband så är de stora nog för att vara trendiga. Till exempel passar de bra med sweatshirts men också till andra outfits. Barnhalsbandet med en tiger liknar dessutom stora märket Kenzos sweatshirts och halsband som alltid pryds med en tiger.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt