Stabo - Snygga scarves / halsdukar i tweed med tryck

Snygga halsdukar i tweed med kul tryck på

Snygga halsdukar i tweed med kul tryck på

Fin halsduk för vår och höst i tweedtyg med screentryck av en uggla

Fin halsduk för vår och höst i tweedtyg med screentryck av en uggla

Brun halsduk i ull med en skidlift på

Brun halsduk i ull med en skidlift på

Stabos grundare, Ros, började sälja blusar på Portobello Market i London 2001, den andre designern, Ed, blev partner i Stabo inte långt efter.

Stabo säljer accessoarer och kläder och här har vi deras snygga halsdukar i tweed som har olika roliga motiv screen-tryckta på sig. 

Startsidan Inredning Hon & han

Unika snygga halsdukar som är handgjorda med kärlek

Alla Stabos produkter är handgjorda i Storbrittanien och handtryckta med träskärmar som de har tillverkat själva. Eftersom varje tryck görs för hand och inte är massproducerat får man en mer autentisk och personlig känsla från halsdukarna.

Kul motiv och ett material som passar perfekt till svensk höst och vår

Deras halsdukar och scarfar i brunt ull (tweed) som har screen-tryck med folkabussar, kameror, liftar och djur tror vi kommer perfekt för svensk höst och vår samt möjligtvis en mild vinter. 

Trycken passar olika personligheter

Vi tror att Stabos kul och intressanta motiv ofta prickar in vissa personligheter och kan bli en högst personlig accessoar som bäraren identifierar sig med. Exempelvis:

  • En kamerascarf till hobbyfotografen
  • En liftscarf till den tokige skidåkaren
  • En fågelscarf till skogsälskare
  • En cykelscarf till den trogne cyklisten
  • En folkabusscarf till bohemen eller hippien

Tweed är ett elegant och alltmer populärt material

När man tänker på tweed tänker man på England eller Skottland, det mjuka bruna härliga ullmaterialet skyddar från snål kyla och blåst och det passar alldeles utmärkt in i trenden mot retro och vintage som inte bara syns inom inredning men också i modet. Vi tror helt enkelt att materialet passar många olika, just nu populära, klädstilar.

Blir superbra presenter eller julklappar

En av dessa fina scarves blir en perfekt present eller julklapp eftersom du inte riskerar att köpa fel storlek, det härliga traditionella materialet och ett personligt tryck som passar till din vän eller familjemedlem. 


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt