Van Asch - Kuddfodral 50x50 - Stora fina prydnadskuddar

En häftig shoppingväska med tatueringsmotiv

En häftig shoppingväska med tatueringsmotiv

Stor fin prydnadskudde & dekorationskudde - Naturmotiv

Stor fin prydnadskudde & dekorationskudde - Naturmotiv

Prydnadskudde - Vackert kuddfodral 50x50 med fredssymbolen

Prydnadskudde - Vackert kuddfodral 50x50 med fredssymbolen

Rachel började med design 2000. Hennes relativt färgsprakande och utmanande design har inslag av mode från medeltiden, eklektisk stil, viktoriansk stil, edvardiansk stil och burlesk stil.

Här finns hennes snygga kuddfodral 50x50 cm för stora fina prydnadskuddar samt shoppingväskor. Produkterna dekoreras med motiv som är typiska för henne, det vill säga elegant design som ofta inspireras av historiens vingslag på olika sätt. Hon har olika teman såsom dödskallar, djur, den edwardianska eran samt fred för att nämna några.

Om du gillar denna design så kan vi rekommendera dessa väggprydnader samt dessa tryck med roliga djur.

Startsidan Inredning Hon & han

Stora fina prydnadskuddar - Kuddfodral 50x50 cm

Dessa kuddar blir perfekta dekorationskuddar i ditt hem. Kuddfodralen är storleken 50x50 cm, en populär storlek på kudden som är lätt att få tag i affärer. Du kanske har en prydnadskudde 50x50 som du bara vill byta kuddfodralet på.

Iögonfallande, dramatisk stil - Ibland elegant, klassik och lyxig

Rachel vill skapa ett alternativ till det enkla och istället erbjuda en extravagant luxuös stil. På hennes kuddfodral finner man historiska eleganta detaljer och ting som är sköna att se på. Hennes design präglas av dramatik och mängder av olika influenser.

Kuddfodralen blir en perfekt fokalpunk för ett sparsamt inrett rum eller som accessoar till en soffa. Accessorera mera! Dessa prydnadskuddar passar dock naturligtvis inte bara i en sparsam inredning, utan i de flesta inredningar. De kan antingen komplettera inredningen eller bli en fokalpunkt. Det finns så många olika stilar så här hittar man något som passar, så länge man gillar kraftfulla figurer istället för sparsmakad design.

Elegant och klassisk stil blir mer populär

Den eleganta och klassiska stilen som inspireras av historien blir en allt starkare inredningstrend. Kuddfodralen passar in i trenden och blir en viktig bit i pusslet till ett vackert hem. Dessutom blir våra hem mer och mer personliga och dessa kuddfodral 50x50 cm är personliga om något!

Härliga vackra motiv på kuddfodralen

Oavsett om man gillar Rachels burleska, klassiska, luxuösa och eleganta stil eller inte så är det svårt att inte gilla hennes motiv för sina stora fina prydnadskuddar. Det är vackra dramatiska illustrationer som ibland känns hämtade från ett kungaslott någonstans. Kuddfodralen är tryckta i Europa och i hög kvalitet.

Nordic Design Hub är en butik online. Vi har mängder av bra presenter för dig som är ute efter något speciellt i födelsedagspresent eller julklapp. Vi har presentprodukter framförallt inom inredning men även inom accessoarer som armband och shoppingväskor. Vi erbjuder snabb leverans och fraktfritt så att du bekymmerslöst kan handla presenter hos oss.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt