Torebeczkowo - Skolväskor & axelväskor i filtmaterial

Praktisk och snygg axelväska i filt för datorer, skolböcker med mera

Praktisk och snygg axelväska i filt för datorer, skolböcker med mera

Användbar blå och grå skolväska i filt med axelrem

Användbar blå och grå skolväska i filt med axelrem

Klassisk mörkt grå skolväska i filtmaterial med två gula katter

Klassisk mörkt grå skolväska i filtmaterial med två gula katter

Aneta bor i Gdansk i Polen och tillverkar handgjorda rymliga skolväskor med axelrem och handtag av god och tjock kvalitet. Hon gillar djur och dekorerar skolväskorna med små hundar och katter i kontrasterande färg. De är ganska styva och filtmaterialet passar bra som skolväska på vintern för lite mer modemedvetna barn.

Här hittar du flera färgglada modeller av hennes väskor i grå, lila och svart filtmaterial. De passar att användas på många olika sätt som skolväska, vanlig axelväska eller för datorn. Det kan användas för alla åldrar, men kanske framförallt för skolbarn.

Väskor som passar väl till höst och vinter, vill du ha en sommarväska istället så titta på dessa canvasväskor. Om du är ute efter presenter till barn så kika också på dessa barnsmycken.

Startsidan Inredning Hon & han

Passar som handen i handsken med det svenska vintermodet

Dessa skolväskor passar perfekt för väder och vind på vinterhalvåret och matchar kanske din rock eller kappa i liknande filtmaterial som vi ofta bär i Sverige. Piggar dessutom upp en ofta ganska grå och anonym vintergardebrob. För de skolbarn som önskar sig en fin väska i födelsedagspresent eller julklapp att ha med till skolan blir detta en perfekt present.

Filtväskorna är praktiskt rymliga och behändiga

Dessa väskorna helt perfekt till en mängd olika ändamål tack vare sin rymlighet och kvalitet, de kan fungera som datorväskor, shoppingväskor, skolväskor och naturligtvis även som vanliga axelväskor och handväskor för vardagen. 

Filten är även extra tjock så att väskorna håller formen och är något styva i sin kvalitet. För de som bära runt på tunga böcker eller sin bärbara dator passar dessa väskor då alltså utmärkt.

Blir en fin handgjord personlig present

Alla vill vi ge bort något unikt som du vanligen inte hittar hittar i de stora butikskedjorna. Dessa skolväskor är inte bara praktiska men det är också handgjorda av Aneta själv med kärlek och blir därför perfekta personliga presenter. Det här är en perfekt julklapp, personlig och perfekt för vintern för den som vill gå sin egen väg i vintermodet. Väskan passar utmärkt för en djurvän, student eller andra som måste bära med sig mycket i väskan dagligen.

Nordic Design Hub är en butik online med snabba leveranser och fraktfritt. Vi har ett bra sortiment av presenter och julkappar inom våra kategorier inredning och accessoarer. Hos oss hittar du design som är tillgänglig, populär och personligare än det du kanske hittar i din närmsta galleria.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt