FabFunky - Posters och affischer med djur - Posters djur

Tryck i grupp - Poster & affisch med roliga djur

Tryck i grupp - Poster & affisch med roliga djur

Amiral Räv tryckt på en poster med vacker patina

Amiral Räv tryckt på en poster med vacker patina

Rolig djurposter med en surikat som åker en rosa moppe

Rolig djurposter med en surikat som åker en rosa moppe

Från ett brittiskt företag med designern Kelly i spetsen. Som en djurmänniska älskar hon posters med olika djur i roliga situationer. Hon älskar hjortar, hundar, harar, rävar och fler. 

Kelly trycker dessa humoristiska illustrationer av olika roliga djur på äkta sidor från antika oanvända engelska ordböcker från 1830-talet. Detta är unika roliga posters och affischer som du inte hittar någon annan stans. 

Kika gärna också på våra superhjälteposters och musikaffischer.

Startsidan Inredning Hon & han

Återanvändning av gamla prylar ligger i tiden

Kelly återanvänder oanvända antika engelska ordböcker från 1800-talet. Just återanvändning, eller även kallat redesign, är just nu trendigt i tack vare miljötänkandet bland annat. Dessutom är antik elegant stil och retro design på väg tillbaka. 

Varje sida är som sagt ett orginal och unik, och med tiden har det utvecklats en vacker gul patina på pappret. Man vet dessutom aldrig vilken bokstav som man får på sidan. Det kanske rentav blir ett bra tillfälle att lära sig gamla engelska ord.

Introducera lite humor i din inredning och dekor

Dessa nyckfulla posters och affischer med roliga djur får åskådaren defintivit att dra lite på smilbanden var gång man ser dem då de är roliga och humoristiska, men samtidigt snygga och välgjorda. Eftersom dessa illustrationer är mindre kommer de inte att dominera inredningen och tjänar som en kul inredningsdetalj. De passar bra i grupper enligt bilderna.

Kul och prisvärda presenter

Vi tror att Kellys roliga posters med djur blir uppskattade presenter eftersom det finns mycket historia bakom dessa prints och de samtidigt är prisvärda. Roliga djur fungerar dessutom nästan alltid, vem gillar inte en söt räv eller en vackor hjort. Djur kan symbolisera väldigt mycket gott och intressant.

Att inreda och dekorera tomma väggar

För många är väggen ett svårt utrymme som ofta lämnas tomt. Kanske motiverar vissa det med att man på så sätt kan få rummet att kännas rymligare. Men ytor och rum utan dekor känns nog istället kalla och opersonliga. Och det rimmar inte väl med tiden eftersom personlig inredning och eklektisk stil ligger i ropet. Med dessa djurposters kan man visa upp sitt sinne för humor och lättsamhet, visa personlighet i sin egen inredning och väggdekor. Illustrationer på affischer på väggen är ett enkelt sätt att fastställa sin hemmets personlighet. Dessutom finns det fördelar i att väggdekorationer inte är kostsamma att ta bort heller, de kan ändras med årstiderna så att din inredning kan följa tidens gång.

Trevliga, humoristiska eller vackra illustrationer

Kellys poster har tryckts på sidor från gamla ordböcker med en salig blandning av olika motiv, men roliga djur är den gemensamma nämnaren. I en av stilarna ser man olika djur som räv, hare och hjort som står stiliga i sina gammaldags marina uniformer. Uniformer som kunnat vara från den tid som dessa antika sidor trycktes. Kelly är dessutom djupt fascinerad av hjortar, det blir alldeles uppenbart med tanke på motivet av hjortar i uniform, med fåglar och fågelbur i håret samt hjortar i rökrock eller stickade tröjor. Andra kul motiv på dessa affischer är djur som pelikaner, får och hundar. 

Bra storlek som möjliggör grupper av affischer

Storleken på dessa affischer och planscher är ungefär som ett A4. Det lämpar sig väldigt väl att hitta fotoramar för samt för montering i grupper, fotoramar i A4 storlek finns i överflöd. Och det är till exempel snyggt om ett gäng affischer med hjortar sitter upphängda bredvid varandra eller om man sätter upp djur i uniformer bredvid varandra. Det ger en stark identitet och stil till Kellys illustrationer. 


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt