Flat Flowers - Fönsterdekoration & fönsterdekor med blommor

Fönsterdekoration med blommor i den mindre storleken för grattiskort

Fönsterdekoration med blommor i den mindre storleken för grattiskort

Självhäftande fönsterdekor och fönsterdekoration med tulpaner

Självhäftande fönsterdekor och fönsterdekoration med tulpaner

Fönsterdekoration & fönsterdekor med vackra blommor (vallmo)

Fönsterdekoration & fönsterdekor med vackra blommor (vallmo)

Fönsterdekorationer som är skapade från en studio i Holland. Formgivaren har en bakgrund inom grafisk design samt fotografi och hon jobbar även med grafiska tryck.

Du hittar här två olika typer av fönsterdekorationer. I det lite större formatet finns först den dekorativa statiska fönsterfilmen med olika blommotiv. Dessutom finns grattiskort i vilka det medföljer en mindre variant av samma fönsterfilm. Detta är inte en traditionell typ av fönsterfilm som insynsskydd utan snarare fönsterdekor och fönsterdekoration. De ser likadana ut från insidan som utsidan, dvs lite som riktigt blommor.

Om du letar efter dekorationer och presenter så får du inte missa dessa glasballonger och dessa väggprydnader, vi tycker de är såpass unika att de förtjänar ett granskande öga.

Startsidan Inredning Hon & han

Smartare och mer prisvärda fönsterdekorationer får man leta efter

I Sverige är det många som aktivt lägger tid på fönsterdekor och fönsdeterdekoration av olika slag, speciellt under vinterhalvåret när insynen i våra hus och hem är större av naturliga skäl. Denna fönsterdekoration är en självhäftande vacker dekorativ fönsterfilm som fäster utan klister och lämnar inga märken.

Fönsterfilmen är enkel att flytta samt sätta upp och ta ner. Du kan till exempel använda i olika rum eller olika hus. Det smarta med den här blommiga fönsterdekoren är inte bara den statiska häftningen, men också att de ser ut som riktiga blommor på långt håll. Men dessa blommor behöver man inte behöver vattna! Så du kan lugnt åka på semester utan att behöva be grannen, det är ju väldigt skönt för dig som är i farten.

Kombinerade grattiskort och blommig fönsterdekoration

För dig som letar efter ett tänkvärt födelsedagskort, julkort eller tackkort funkar dessa riktigt bra. Grattiskortet är inte bara ett kort eftersom själva motivet är en mindre variant av dessa fönsterdekorationer. På detta viset kan du också skicka en födelsedagspresent eller julklapp till någon som kanske inte står dig allra närmast men som du ändå vill ge en present och skicka ett kort till. Snacka om smart multi-tasking! Dessa små varianter passar dessutom utmärkt tillsammans med varandra för en större effekt.

Glädje för åskådare och upplyftande inredningsdetaljer

Detta är fönsterdekoration och fönsterdekor som sprider glädje både från insidan som en vacker inredningsdetalj i din inreding och dekor samt för utsidan som en dekorativ detalj för fönstrets förbipasserande. De blir bra för att imponera på grannen eller besökare till exempel. Dessutom blir de billiga inredningstips eftersom de är synliga, lätta att sköta (d v s inte sköta alls) och inte dyra.

Dessa fönsterdekorationer är mer dekorativa än den vanliga, ofta frostade, fönsterfilmen som man ser i butiker. Om du letar efter heltäckande insynskydd är dessa kanske inte rätt, dock kan du kombinera flera av våra produkter i ett fönster för att uppnå ett visst insynsskydd. Hursomhelst, hoppa över de trista frostade fönsterdekorationerna och använd dessa som är roligare och som inte kladdar.

Detaljerad produktinfo

Med dessa platta fönsterklistermärken eller mer ordentliga namn, fönsterfilm, kommer du alltid att ha en fräsch bukett med blommor på fönsterbrädan. Det finns det inget behov av att vattna eller oroa sig för att ha rätt temperatur som riktiga växter.

Fönsterfilmen är gjord av ett flexibelt plastmaterial som häftar med statisk elektricitet (alltså, inget klister eller lim) vilket innebär att du kan använda dem om och om igen på olika fönster runt om i huset eller lägenheten. De kommer inte att lämna några märken på ditt fönster och de ger dig också ett delvis täckande insynsskydd. Fönsterfilmen är synlig från både insidan som utsidan, så det blir intressant och kul för folk som passerar förbi ditt hus eller din lägenhet också!

Bättre än annan fönsterfilm

Dekorativ fönsterfilm, insynsskydd eller solfilm som du köper i de flesta andra affärer som till exempel IKEA fästs med klister eller lim och sitter halvpermanent så snart du placerat dem på fönstret eller inneglaset. Du kan då oftast inte ta bort fönsterfilmen utan att skada produkten eller lämna märken av klistret eller limmet på ditt fönster. Men med dessa platta blombuketter behöver du inte oroa dig för att ta bort eller byta plats på fönsterfilmen, du kan använda dem om och om igen tack vare att de självhäftar med statisk elektricitet. 

Användningsområden för fönsterdekorationen

Du kan använda fönsterfilmen på någon av dina fönster i ditt hus, till exempel vardagsrumsfönster eller badrumsfönster. Eller varför inte på en spegel någonstans. Eftersom filmen är återanvändbar, kan du ta den med dig till din sommarstuga eller vinterstuga, och sätta upp på fönstret där under semestern. Återigen, inget klister och inget kladd när det är dags att ta bort dem.

Om du inte har gröna fingrar, inte är en halvprofessionell trädgårdsmästare eller du reser mycket,  då detta är den perfekta dekorationen för fönster i ditt hem. Produkten är jättebra för dig som är intresserad av design och inreding, och för dig som inte är det. Du behöver inte be grannar eller vänner att vattna när du är borta som riktiga blommor eller växter, men det kommer alltid att blomma i ditt fönster och muntra upp dig året runt. Vi tycker det här är ett riktigt bra inredningstips och dekorationstips som är relativt billigt, och man behöver inte vara en inredningsexpert för att uppskatta dem.

Fina presenter

Som vanligt när det gäller våra produkter blir det här bra presenter. Du kan ge bort till ditt barn som flugit ur huset till exempel och kanske har en sparsmakad inredning. Med dessa kan du billiga och fint dekorera både lägenheter och hus. Vi tycker även dessa fönsterdekorationer är prisvärda, du kan köpa ett flertal och de kostar betydligt mindre per styck än posters.

Nordic Design Hub är en butik online med ett bra utbud av presenter och julklappar. Vi har ett bra utbud av produkter inom inredning, armband och andra accessoarer. Handla design hos oss om du vill ha något speciellt som inte andra har. Vi levererar snabb och har fri frakt.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt