Men at Work - Ljusstakar, klädhängare och servettställ

Svart ljusstake med tornseglare

Svart ljusstake med tornseglare

Svart klädhängare med Stockholms skyline

Svart klädhängare med Stockholms skyline

Svart servettställ med ankare

Svart servettställ med ankare

Men at work är både en designstudio och en distributionspartner som söker designa och hitta snygg intressant design som passar den nordiska smaken.

Här hittar du svarta ljusstakar med klassiska motiv, intressanta klädhängare med Stockholms skyline i bakgrunden samt stilrena servettställ eller brevställ.

Gillar du dessa dekorationer och hållare kommer du säkert också gilla våra produkter från Artori som är lite roligare.

Startsidan Inredning Hon & han

Svensk design och svensk tillverkning

Men at Work har valt att både designa och producera sina produkter i Sverige istället för att förlita sig på exempelvis kinesiska leverantörer.

Klassiska och eleganta motiv som tilltalar de flesta

Deras ljusstakar, hängkrokar och servettställ är lätt att gilla för vem som helst. De ser vackra ut och har en enkel men klarsynt design som utrstålar kvalitet och stil.

Passar utmärkt som presenter

Ljusstakar och servettställ som passar året om för middagsbjudningar eller som enklare dekorationer för en mysig hemmakväll. Passar garanterat riktigt bra som en present.

Skaffa annorlunda dekorationer som du inte hittar överallt i butikskedjorna

Vi gillar Men at Works design för att den är svensk och passar oss nordbor men det är samtidigt inte samma design som du kanske hittar på IKEA eller Åhléns. Slå ett slag för mindre intressanta designers.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt