FriendlyToys - Handgjorda leksaker i trä - Hund och häst

Handgjorda leksaker i trä - En trähäst i hållbart kvalitetsutförande med hjul och snöre

Handgjorda leksaker i trä - En trähäst i hållbart kvalitetsutförande med hjul och snöre

Handgjorda leksaker i trä - En trähund i hållbart kvalitetsutförande med hjul och snöre

Handgjorda leksaker i trä - En trähund i hållbart kvalitetsutförande med hjul och snöre

FriendlyToys är ett lettiskt designföretag som skapar högkvalitativa, ekologiska och säkra leksaker i trä och vattenbaserade ogiftiga färger. 

Här hittar du FriendlyToys trähäst och trähund, två leksaker i trä som är i klassiskt vackert utförande och en gedigen kvalitetskänsla. Träleksakerna är robust konstruerade med en mycket hög kvalitet i sin finish. 

Startsidan Inredning Hon & han

Skapar säkra, ekologiska, hållbara och högkvalitativa träleksaker

Alla material som används i skapandet av leksakerna är lämpliga för barn, de är säkra och biologiskt nedbrytbara. Materialen som används är trä, giftfria vattenbaserade färger som är tillverkade i USA slutligen rå linolja. Hållbarhet och ekologiska framställningsmetoder ligger i tiden och blir därför perfekt som presenter till barn.

Dessa är riktigt fina leksaker i trä som kommer hålla i en hel livstid. En häst och en hund är klassiska djur som barnen gillar och du kommer finna ett nöje när dina barn rullar runt med dessa handgjorda leksaker i trä i hemmet. Blir säkert en favoritleksak!

Blir också vackra dekorationer

FriendlyToys handgjorda leksaker i trä är inte bara för barn. Om du ställer dem på en hylla, en fönsterbräda eller någon annanstans kommer de definitivt ge hemtrevnad till ditt hem.

Jättebra doppresenter

När man ger en doppresent brukar man vilja ge något som håller mycket länge och som bevarar minnet. Kvaliteten är robust och dessa träleksaker kommer hålla en livstid.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt