Thumb - Kreditkortshållare - Smart plånbok för kort

Svart kreditkortshållare med plats för 6 kort

Svart kreditkortshållare med plats för 6 kort

Turkos plånbok för kort med plats för 6 kort

Turkos plånbok för kort med plats för 6 kort

Så använder man denna kreditkortshållare

Så använder man denna kreditkortshållare

Christian är en svensk industridesigner från Stockholm som skapat dessa kreditkortshållare. Han kom fram till att det saknades en plånbok för kort på marknaden som endast var till förvaring av kreditkort och samtidigt var mycket funktionell, lättanvänd och smart.

Här hittar du hans plånböcker för kort, också kallade kreditkortshållare i olika färger. 

Startsidan Inredning Hon & han

Förvaring av dina betal- och kredit-kort

En smart, snygg och enkel idé för förvaring av dina kreditkort i fickan. Storleken gör att kreditkortshållaren får plats i vilken ficka som helst. Den är dessutom opretentiös, välgenomtänkt och klarar förvaring av dina nödvändigaste kort. Kvaliteten är god och motstår flitig användning.

Funktionalitet och enkelhet i fokus

Populärt inom svensk designtradition, kreditkortshållaren förkroppsligar svensk design med ett fokus på enkel funktionalitet tillsammans med en träffsäker snygg design i olika populära färger. Detta är en kreditkortshållare som är användarvänlig, robust och snygg.

Praktisk och genomtänkt kreditkortshållare

Denna design gör att det är mycket enkelt att få tag på rätt kort i dessa kreditkortshållare. Det finns plats för 6 kort i dessa plånböcker för kort vilket är det genomsnittliga antalet kort vi behöver plats för i våra plånböcker.

Bakgrund

Innan kreditkortshållaren skapades, sökte produktdesigner Christian en plånbok för kort på marknaden avsedd för din vardag. Varken räkningar, kvitton eller bilder av familjen var något som Christian bar med sig i sina vardagliga fickor. Han började tänka på en lösning för hur man lagrar en rimlig mängd kort på ett behändigt sätt. Detta resulterade i en prototyp som han började använda som hade en sådan inverkan på människorna Christian interagerat med att han genast satte igång produktion av kreditkortshållarna. På så sätt fick denna kortplånbok liv omedelbart. Denna minimalistiskt drivna design hade äntligen fått höra marknaden kalla.

Från idé till försäljning på kort tid

Produkten gick från idé till försäljning på mindre än ett år och plockades upp av designbutiker runt om i Sverige. Utan några marknadsföringsresurser fick produkten spridning i butiker runt om i Europa och vann utmärkelser som bästa reklamprodukt i Sverige. Den blev snabbt en produkt för corporate branding och har sålts till alla stora banker i Norden. 

Design och utformning 

Idén om denna kreditkortshållare bygger på funktionalitet och enkelhet. Det har utvecklats med avsikt att tillverkas i Sverige, där passion och stolthet är viktigt i tillverkningsprocessen. Eftersom produkten är utformad i ett stycke är den mycket effektiv att producera, vilket ger besparingar i form av billiga produkter till våra kunder. Denna kreditkortshållare rymmer upp till sex kort, vilket är det genomsnittliga antalet kort som vi använder i vardagen. Med den innovativa säkerhetsklämman är korten är säkra när de är lätt distribueras upp av en mjuk enda rörelse med tummen.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt