Miho - Vackra väggprydnader & väggdekorationer

Vacker unik väggdekoration för din inredning

Vacker unik väggdekoration för din inredning

Väggtrofé i plast som väggdekoration

Väggtrofé i plast som väggdekoration

En unik, kul och vackert dekorerad brödkorg

En unik, kul och vackert dekorerad brödkorg

Ett italienskt designföretag som har specialiserat sig på dekorationer och prydnader för väggar framförallt. De skapar sina produkter för det mesta i ett mycket styvt och hållbart pappmaterial med gedigen kvalitetskänsla för det vackra trycket. 

Här hittar du flera av deras väggtroféer, fågelbon, fotstolar, nyckelhållare och annan design.

Gillar du denna stil med härliga glada motiv får du gärna kika på dessa snygga serveringsbrickor också. Är du ute efter väggprydnader så kika också på dessa fina praktiska väggkrokar.

Startsidan Inredning Hon & han

Skapa en unik och personlig känsla i ditt hem

Dessa produkter är unika i sin typ, hur de smart monteras samman, hur de ser ut, bildtrycken och det gedigna materialet. Produkterna ger en ovanlig wow-känsla när man ser dem och blir en samtalspunkt för besökare till ditt hem. 

Ett hållbart tänkt som ligger bakom

Dessa dekorationer är skapade i ett pappliknande material som är mycket styvt. Tack vare att det är i papp så har de en poäng när det gäller hållbarhet och miljö. Dessutom kommer de levererade i ett IKEA-liknande flatpack så man enkelt och roligt får montera ihop dem som ett litet pussel. De minimerar transportutrymmet som krävs därmed som också är en miljöpoäng.

Kanonbra unik present till någon som gillar vacker design

Denna design är ovanlig, snygg, personlig och miljötänkande. Vi tycker dessa egenskaper gör dem till perfekta presenter, de kommer smart kompakt förpackade så de passar för presentinslagning. Som väggdekorationer, väggprydnader och inredningsdetaljer är de enkla att få upp på väggen också. Väggar behöver lite liv! 

Passar den personliga ombonade trenden inom inredning

Numera är det tydligt att den vita rena stilen eller shabby chic för den delen är på väg ut.. De började med att andra influenser började ta sig in som en återkommande retrotrend, koppar, mörkare träslag samt även till exempel marockanskt. Ja, många olika stilar började synas inom svensk inredning och väggdekor. Detta har kallats eklektisk inredningsstil vilket är ett fint namn för att beskriva hur man blandar många olika stilar inom inredning till en totalupplevelse. Men det som egentligen händer är att vi inom svenskt inredning och för väggdekorationer har tröttnat på den konforma, stela moderna stilen och istället börjat anamma en mer personlig livlig stil. Många väljer att plocka fram något de hittat på farmors vind, på ett loppis eller ställer fram saker som de köpt på resor. Man blandar återigen upp dekoren i hemmet för att få dem att kännas mer obonade och personliga, så som det ska vara. 

Förvisso kommer nog alltid det svenska stå för enkelhet och funktionalitet, och på intet sätt kommer det personliga inredningstrenden ta bort detta. Men det kan vara så att många väljer fler internationella inredningsdetaljer, samtidigt som man tar tillvara på den traditionellt svenska stilen. Det flesta av oss vill ändå behålla det som vi känner till men samtidigt förnya oss med nya spännande trender. 

Dessa ligger mitt i inredningstrenden

Av en händelse blir då att denna designer som träffar mitt i trenden. Deras produkter är oerhört spännande, vackra och personliga. De står i bjärt kontrast till den enkla minimalistiska stilen som länge dominerat väggdekor och inredning i Sverige. Det är en fröjd att titta på deras sortiment, även om man inte köper något. Det är produkter att glädjas åt, både i hur de är konstruerade i miljövänliga material och monteras samman på ett enkelt sätt för kunden. Men, kanske framförallt för de smarta vackra mönster som återfinns på alla produkterna samt de intelligenta och kreativa formerna som står ut. 

Väggdekor med personlighet

Det är svårt att hitta vackra saker att sätta på väggen, men samtidigt är det oerhört viktigt när du ska skapa ett personligt hem. Väggar, speciellt vita, kan annars se så kala och kalla ut. Det behövs något att vila ögonen på på väggen. Denna formgivare har gjort slag i saken och kommit på en serie väggdekorationer som verkligen stjäl uppmärksamhet och är smarta. Deras väggtroféer gör att du kan ha vackra djurdekorationer på väggarna utan att behöva vara jägare. Men vi gillar också deras andra lösningar som fågelboet och nyckelskåpet. Denna designer skapar inte bara vackra designprydnader men också användbara väggdekoratoner.

Så när du har fått nog av posters, tavlor, hyllor och allt möjligt som går att hänga upp på väggen och istället vill bryta av med något verkligt nytt så är det dags att köpa en av dessa väggdekorationer.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt