Memories of Sweden - Armband med Sverige

Orange armband i plexi av Sverige

Orange armband i plexi av Sverige

Svart armband i plexi av Sverige

Svart armband i plexi av Sverige

Ibolya Vass är designern bakom varumärket Memories of Sweden. Hon beskriver att idén till kollektionen med armband i plexiglas kom till under en workshop i svetsning där temat var souvenirer. Hon minns att hon oftast ville köpa med sig något när hon är ute reser men att ordet souvenir gav henne dåliga vibbar. Med dessa armband ville hon skapa något användbart och en möjlig souvernir som går att bära i vardagen utan att det är för uppenbart vad det företställer. 

Inom armband har vi också andra spännande designers som inkluderar Maris Sals skärgårdsarmband med ankare, Talulah Lees wraparmband och Naimakkas överlevnadsarmband.

Startsidan Inredning Hon & han

Härliga färger för alla årstider

Armbanden finns i olika färger, rosa, rött, orange, svart, grön, transparent och brunt. De passar utmärkt till olika outfits, men kanske allra bäst under årets varma månader.

Smarta diskreta armband som är perfekta presenter

Även om armbanden är jättesnygga att köpa till sig själv tror vi också de passar riktigt bra som presenter till en vän eller familj. Armbanden kan vara kul att ha på sig när du är ute och reser eller att ge till din utländska kompis. 


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt