Aveva Design - Väggkrokar för hall och barnrum

Väggkrokar av trä - Passar till hall och barnrum

Väggkrokar av trä - Passar till hall och barnrum

Arrangera vägghängarna i olika mönster

Arrangera vägghängarna i olika mönster

Väggkrokarna förpackas i en snygg låda

Väggkrokarna förpackas i en snygg låda

Väggkrokar och vägghängare för ytterkläder och annat som du behöver hänga på väggen i hall och barnrum exempelvis med rejäla krokar. Skapa ett valfritt mönster med flera olika väggkrokar, låt kreativiteten flöda. Knoppen är täckt med 100% ull i olika färger för att de ska vara riktigt dekorativa och även motverka att saker glider av.

Om du är ute efter väggdekorationer så bör du även kika på dessa härliga väggprydnader.

Startsidan Inredning Hon & han

Färg och kreativitet

Lägg till ett stänk av färg till ditt hem med dessa fashionabla klädhängare. Dessa gulliga, färgrika klädhängare och väggkrokar är ett bra komplement till vilken vägg som helst! Ordna dem på något kreativt sätt och med färgvariation, för att få din vägg full av liv.

Väggkrokar med mjuka och stora former

Väggkrokarnas vackert rundade former och mjuka finish med ull garanterar dina kläder kommer att vilja hänga där för evigt! Använd galgar för att hänga kläder, väskor, smycken, paraplyer, eller vad du kan behöva för att hålla till hands. De är tillverkade av svensk björk och har en rundad, mjuk ull finish, hantverk i Sverige. Passar extra bra i hall och barnrum.

Stora och praktiska väggkrokar

De är inte bara snygga. Deras relativt stora storlek i förhållande till vanliga väggkrokar gör dem ganska praktiska, du kan med enkelhet hänga över några rejäla jackor till exempel. Det är lätt att hänga och du behöver inte anstränga dig lika mycket för att "pricka rätt" på kroken. 

Bra för barn och barnrum

Om du vill inreda barnrummet (eller hall) snyggt och lekfullt men samtidigt praktiskt är dessa väggkrokar en "no-brainer". De olika färgerna och den väl tilltagna storleken gör att det är enkelt för dina barn att hänga upp sina ytterkläder om du monterar dem i hallen eller hänga upp sin skolväska exempelvis på rummet. Eftersom väggkrokarna levereras med skruv är det lätt att komplettera dina existerande klädhängare med några av dessa klädhängare.

Nordic Design Hub är en butik online med ett sortiment inom inredning, dekorationer och inredningsdetaljer. Vi satsar på snabba leveranser och fri frakt. Våra produkter passar alldeles utmärkt som presenter och julklappar.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt