Come To Sweden - Retroaffischer - Reklamposters för resmål i Sverige

Retroaffisch - Reklam för en resa på Göta Kanal på 30-talet

Retroaffisch - Reklam för en resa på Göta Kanal på 30-talet

Retroposter - Reklam för att besöka Stockholm och stadshuset

Retroposter - Reklam för att besöka Stockholm och stadshuset

Svenska Lloyd - Reklam för ett rederi som fanns mellan krigen

Svenska Lloyd - Reklam för ett rederi som fanns mellan krigen

Härliga retroaffischer med motiv av resmål runt om i Norden. Orginalen för dessa posters användes på riktigt som marknadsföring och reklam för olika resmål runtomkring oss, så dessa stilriktiga och vackra posters har alltså varit riktigt reklam en gång i tiden.

Företaget bakom dessa affischer vill att den skatt kända reklammakare från mellanskrigstiden inte skall hamna i glömska, även om illustratörerna bakom dem har gått ur tiden. Passa på att stöda svensk kulturhistoria och införskaffa ett av detta verk, de komm lysa upp i ditt hus eller fritidshus med sin bjärta och glada stilgivning.

Startsidan Inredning Hon & han

Stilrent, klatschigt och riktigt retro!

Gamla retro reklamaffischer och reklamprodukter är en väldigt populär produkt i USA blir förhoppningsvis det i Sverige också. Produkterna står för hur livet och resor var under mellankrigstiden. Reklamen är färgstark, personlig med slående men enkla budskap. Var med och bevara den kulturskatt vi har i Sverige genom att låt dessa motiv leva vidare.

Välkända resmål som motiv

Här hittar du reklam för nationalskatter i Sverige såsom Stockholm och dess stadshus, vår mest kända vintersportort Åre, en resa längs Göta Kanal och utomhusmuseet Skansen.

Perfekta presenter

Här hittar du riktigt stora posters, hela 1 meter höga, såsom orginalen var. Det var reklam som skulle synas väl. Dessa affischer är naturligtvis perfekta presenter för den som har kala väggar. Åre-affischen passar perfekt in i en vinterstuga någonstans, behöver inte vara Åre. Produkterna levereras i snygga presenttuber.

Hög kvalitet

Även om de är reproduktioner har man inte tummat med kvaliteten. Tjockt papper och högkvalitativt offsettryck har använts vid framställning, dessa produkter känns som orginal när man tar i dem.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt