EmmaKisstina - Snygga sidenscarves och posters med modeinspiration

Snygg illustration med ankare och röda koraller på en sidenscarf

Snygg illustration med ankare och röda koraller på en sidenscarf

Carrie Bradshaw - Sex and the City heter denna poster

Carrie Bradshaw - Sex and the City heter denna poster

Sidenscarf med modeinspiration - Chanelskor och smycken

Sidenscarf med modeinspiration - Chanelskor och smycken

Här hittar du olika produkter med med mycket modeinspiration och glammig stil. Skor, väskor, smink, läppstift, parfym, cup-cakes och smycken finns på dessa illustrationer, ja, sånt som behövs för de som vill uttrycka kvinnlighet. Motiven i formgivarens illustrationer har olika teman som Carrie Bradshaw från Sex and the City, parfym Chanel N°5 och annat med toner och inspiration från den europeiska modescenen.

Designern skapar genomgående illustrationer i en "super girly" stil, som exempelvis passar modeälskande storstadskvinnor med högt tempo i Stockholm eller New York. Hon skapar affischer, posters, sidenscarves och förvaringslådor för smycken.

Startsidan Inredning Hon & han

För kvinnor som älskar att utrycka sin kvinnlighet och som identifierar sig med en glammig stil. Perfekta inredningsdetaljer och accessoarer för kvinnor som älskar mode och beauty.

Varje illustration innefattar sånt som träffar mitt i hjärtat bland många kvinnor. Carrie från TV-serien Sex and the City är ett återkommande tema, även världens kanske mest kända parfym Chanel N°5 samt världens mest populära lyxmärke Louis Vuitton. Populära är också våra posters med 30 nagellack och 30 läppstift, de passar väl utmärkt i din make-up vrå eller på en skönhetssalong.

Sidenscarves har stora vackra och detaljerade illustrationer med diverse härliga mönster på. Pärlor, halsband, kedjor och kristaller och hittar du i illustrationerna. Dessa sidenscarves är perfekta årspresenter till din fru eller flickvän, illustrationerna representerar både kvinnlighet och en lättsam lekfullhet som många gillar.

Scarves kan användas på en mängd olika sätt såsom runt huvudet som en turban, traditionellt runt halsen, knytet runt kroppen som en blus, knuten som en bikini på sommaren. Ja möjligheterna är oändliga.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt