Bloomingville - Inredningsdetaljer och köksinredning

Dansk design i kombination med framtida nordiska trender och ambitionen att ge dig mer än du förväntar dig. Det är precis vad Bloomingville står för.

År 2000 startades Bloomingville då Betina Stampe följde sin dröm och passion och startade företaget. Över 10 år senare har företaget vuxit till ett internationellt företag med mer än 70 anställda och 65 agenter och distributörer över hela världen. Betina är idag creative director, och hennes make Simon är Bloomingvilles VD.

Bloomingville designar, utvecklar och säljer ett brett sortiment av bostadsinteriörer från sitt huvudkontor i Danmark - alltid med fokus på ditt hem. Resultatet är två huvudkollektioner, 5 expresskollektioner och 1 julkollektion varje år. Många saker har förändrats genom åren, men deras särskilda fokus är på ett bra urval, rimliga priser och kvalitet.

Startsidan Inredning Hon & han

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt