Skicka present online - Skicka present online - Presentinslagning av våra produkter

Är du ute att handla på nätet och skicka presenten till någon annan direkt utan att presenten måste "mellanlanda" hos dig först? Du behöver inte leta längre, vi fixar det åt dig och tillhandahåller det som en extra tjänst.

Hos oss kan du köpa produkter och lägga till presentinslagning som tjänst. Du får beställa en presentinslagning per produkt du handlar och villa skicka direkt.

Vi slår in paketet snyggt och ser naturligtvis till att skicka produkten utan prisangivelse. Vi kan också skicka produkten med en handskriven hälsning på en julklappsetikett för julen och ett grattiskort för födelsedagspresenten exempelvis.

Viktigt: Vi kan endast skicka presenter till leveransadressen som anges i samband med köp, det går ej att ändra leveransadress i efterhand.

Startsidan Inredning Hon & han

Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt