Woowa - Klockor av trä med Natoband

Snygg klocka i mörkt trä med Japansk urverk

Snygg klocka i mörkt trä med Japansk urverk

Snygg klocka i trä med Natoband i blått, rött och vitt

Snygg klocka i trä med Natoband i blått, rött och vitt

Nytänkande och originell tjeckisk design med naturmaterial och hög kvalitet i utförandet. Det är viktiga anledningar till varför du kommer att älska dessa träklockor. Idén till dessa klockor föddes 2013, impulsen var viljan att skapa något nytt, icke mainstream. Efter några månader av hårt arbete, var den första samlingen av träklockor klar.

Här hittar du klockor med klockhus i trä av olika träslag, båda mörka och ljusare trä. Urverket är Japanskt och sedan fästs klockan runt armen med ett Natoband som finns i olika färger.

Startsidan Inredning Hon & han

Trä har använts i århundraden som ett oumbärligt material inom olika sektorer av mänsklig verksamhet. Detta material valdes som för att träet blir en del av hela konstverket. Varje träd har sin egen historia och du kommer inte hitta två identiska bitar av trä i världen. Precis så är det är med dessa produkter - varje bit är unik och skiljer sig från andra.

Det här är en perfekt present till den som bryr sig om utseende och design. Det är mycket vackra klockor, konstverk i sig, som är speciella och har den där wow-faktorn!

De är modeaccessoarer och passar både killar och tjejer tack vare det justerbara armbandet. Passar utmärkt till den som gillar at klä sig smart-casual exempelvis.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt