Lulu's Pearl - Ankararmband och pärlhalsband med ankare

Vackra pärlhalsband med ankare

Vackra pärlhalsband med ankare

Ankararmband med pärlor

Ankararmband med pärlor

Här hittar du nytänkande produkter inom pärlsmycken (glaspärlor). Elegans och klassiska tidlöshet karakteriserar dessa produkter. Detta tema blandas med känsla av havet, med ankare slipper bäraren blåsa iväg i livets storm.

Lulu's Pearl är ett nytt smyckemärke som stolt presenterar pärlarmband och pärlhalsband med ankare.

Startsidan Inredning Hon & han

Passar perfekt för skärgårdsmänniskan, för dig som älskar havet eller för den som bara vill utstråla en viss elegans. Dessa halsband och armband passar utmärkt året om men kanske allra mest på sommarsemestern och vackra sommarkvällar.

Passar också utmärkt som present till din fru eller flickvän. Prisvärt och vackert!


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt