Maris Sal - Armband med ankare för herr & dam

Marinblått armband med ankare och lina

Marinblått armband med ankare och lina

Marint armband med ankare och äkta läderrem

Marint armband med ankare och äkta läderrem

Vacker presentförpackning

Vacker presentförpackning

Maria som skapat dessa grymma armband är i grunden en grafisk designer och dykinstruktör. Hon är född och uppvuxen i Göteborg och har bott i Turkiet. Erfarenheten från havsmiljöer och fallenhet för design har lett henne mot hennes havsinspirerade design. Hon bor och tillverkar sina produkter på västkusten i sann marin miljö.

Här hittar du hennes unisexarmband för dam och herr med låsning av små ankare i metall eller båtschackel. Snyggt och elegant med havsstil!

Inom armband har vi också andra spännande designers som inkluderar Naimakkas överlevnadsarmband, wraparmband och armband i plexi med Sveriges karta.

Startsidan Inredning Hon & han

Perfekt accessoar för sommartider vid kusten

Passar superbra till en ljus vit sommarklänning för tjejer eller seglarskor och shorts för män. För dig som älskar att bära sjömärkena SailRacing, Henry Lloyd eller Helly Hansen kompletterar dessa armband kanonbra. Blir bra stämning när du är ute och åker båt eller befinner dig i din sommarstuga vid kusten, eller kanske bara när du längtar till havet eller skärgården. Dessa marina armband med ankare hakar på marintrenden på allra bästa sätt.

Snyggt klassiskt motiv som passar svensk smak

Enkla och klassiska med ett elegant och tidlöst motiv. Vi tror de här armbanden med ankare passar många av oss nordbor som gillar funktionell, enkel och snygg design. 

Passar bra för både män och kvinnor, armband för par

Unisex (herr och dam), kan alltså bäras av både tjej och kille i par exempelvis. Kan bli en fin present till er årsdag eller din respektives födelsedag. Flera av dessa armband är dessutom justerbara så du inte behöver oroa dig för att köpa fel storlek som annars är lätt hänt.

Nordic Design Hub är en presentbutik på nätet som tillhandahåller massor av olika bra presenter och julklappar. Här hittar du presenter inom armband och många andra inredningsdetaljer. Vi erbjuder snabba leveranser och fraktfritt för att du ska ha en så bekymmerslös köpupplevelse som möjligt.

Flera olika stilar

Vi erbjuder en mängd olika varianter och stilar, armbanden med tyg och ankare i rostfritt stål är klart mest populära. Men även armbanden med båtschackel som stängningsanordning vinner mark. Vi har också armband med material i paracord eller äkta läder för den delen. Det finns dessutom enklare armband som är lite billigare om man vill ha det. Du kan kan köpa med eller utan justerbar länk och det finns många olika färger att välja emellan som marinblått, svart, rött och brunt.

Andra tips

Vi har andra presenttips också, när det gäller presenter till killar så tycker vi flera av våra affischer är häftiga, till exempel de med Stålmannen och Batman eller musikaffischerna som man måste gissa låtar på.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt